.

.

Бразилски снопове Насипни вълна ALLRUN с дантелен предна част 22 24 26+20 ) Необработен Дълги Къдрави Снопове от Човешка Коса Remy с Фронтален Влажен и една вълнообразна Дво?

Бразилски снопове Насипни вълна ALLRUN с дантелен предна част 22 24 26+20 ) Необработен Дълги Къдрави Снопове от Човешка

BGN 1.67

Наличност
На склад

Имаме самостоятелна професионална фабрика и изящна изработка производствоПовече от 25 години опит в производството на човешки косъм.Специализира в изграждането на човешки косъм, по-високо качество и перуки. 1) Търговското наименование на : ALLRUN. 2) Материал : 100% Необработен бразилски Човешка Коса. 3) Материалната ранг : Ранг 9 A, Номиниране на човешки косъм. 4) Патици на косата : Машинен двойна патици, не добри.когато, не спутывается. 5) Качество : Мека, Не спутывается, не добри.когато, без мирис, без химическа обработка, се Поддава на химична завивке и полагане. 6) за Опаковане на косата : Бразилският обемна вълна, 3 връзки с дантелен предна част. 7) Цвят на косата : Естествен черен цвят; Може да се боядисва и обесцвечен. 8) Поддръжка на тегло на косата Мелодии на Вашата поръчка. 9) Пълен корона : достатъчно кратки, след това 18-инчови 3 връзки, по-дълъг от 18-цолови 4 греда, би било по-добре. 10) Сродни на косата : бразилия, перу, малайзийские, монголски, индийски.Размер на дантела : 13 "x4" Завързана отпред.Цвят дантела : Средно кафяво, меко и идеално се съчетава с кожата на главата.Материал дантела : Швейцарско дантела с естествена линия на Коса, трайно и невидимо.Затварящ раздяла : Свободна част, която може да се раздели по всеки удобен за вас начин.Цвят обков : Натурален черен цвят, може да се боядисва.Плътност на затваряне : от 150% от общата плътност, добре се затваря патици и пропуска въздух.Тегло с : 40-50 г / бр. в зависимост от дължината на предната част.Материал на косата : Обемни Вълнообразни снопове с дантелен предна част, бразилски Необработени Естествени коси с предна част от 13х4.Качество на косата : да Не падат, не спутываются, без Въшки, Може да се оправи, завиты, обесцвечены и подредени като вашата Собствена коса.Тегло и дължина на косата : Снопове от масова вълна от 100% човешка коса на предна част (95-105 г / връзка), предна част на дантела 13х4, цвят на швейцарската дантела средно-кафяво.

Опции за продукта

Свързани продукти