.

.

Proaim Wigo 12 /30 см Преносима-Рефлексен Фотоапарат Слайдер за видеокамери с товароподемност 10 кг/22 паунда|Професионална Употреба Количка Слайдер за статив Съвместима с?

Proaim Wigo 12 /30 см Преносима-Рефлексен Фотоапарат Слайдер за видеокамери с товароподемност 10 кг/22 паунда|Професионална Употреба

BGN 79.80

Наличност
На склад

НАЙ-добър МИНИ-СЛАЙДЕР за КАМЕРА за стрелците, които пътуват многоВидеосредноут с ЦПУ, без инструменти за камери с тегло до 22 паунда/10 кг., Конструкция с колан задвижвани осигурява плавна работа.РЕГУЛИРАНЕ на ТРИЕНЕ за контрол на съпротива.ДОБАВЯ ДЪЛБОЧИНА на вашите постановкам и е идеален за използване на земята или върху статив.НАЙ-добър МИНИ-СЛАЙДЕР за КАМЕРА за стрелците, които пътуват много.Видеосредноут с ЦПУ, без инструменти за камери с тегло до 22 паунда/10 кг., Конструкция с колан задвижвани осигурява плавна работа.РЕГУЛИРАНЕ на ТРИЕНЕ за контрол на съпротива.ДОБАВЯ ДЪЛБОЧИНА на вашите постановкам и е идеален за използване на земята или върху статив.Proaim е Wigo 12 " Video Camera Slider най-добрият партньор при пътуване за страстните любители на снимане.Това е истински слайдер, който осигурява НАДЕЖДНО и последователно движение при всеки кадър на Този ультракомпактный видеослайдер предвижда преместване на камерата от 12 инча за получаване на дълбочина на снимките, както и конструкция с колан задвижвани осигурява плавна работа.Той съкрати излишната дължина и предоставя точни снимки, които увеличават стойността на вашите продукти и спестяват вашето време за следващата резитба снимки.Уникална особеност на този слайдер DSLR е в това, че той е оборудван с колесиком регулиране на триене за заснемане, без колебание и надежден колесиком блокиране на камери, за определяне на камерата на място.Вземете най-компактният в света тележечный слайдер и да оцените разликата в вашите снимки.ХАРАКТЕРИСТИКИ - Решение за запис на видео без инструменти, произведено на машината с ЦПУ. - Пузырьковый выравниватель за идеално изравняване на повърхността. - Идеален за снимане в близък план. - Достатъчно портативен, за да замине, където и да отидете. - Удобен за пътуване слайдер за огледално-рефлексен фотоапарат, който се вписва в почти всяка чанта за фотоапарат. - Определяне на дръжка и Механизъм за регулиране на съпротива.

Опции за продукта

Свързани продукти