.

.

Кошница за съхранение на Amosfun, Ракита Сервировочная Кошница, Имитация на Ратан, Хлебница, 4 решетки, Кръгли Кошници с Плодове, Тава за Закуски, Сладкарски изделия, Пл?

Кошница за съхранение на Amosfun, Ракита Сервировочная Кошница, Имитация на Ратан, Хлебница, 4 решетки, Кръгли Кошници с Плодове, Тава за

BGN 56.00

Наличност
На склад

Много лека и лесна за преместванеТака че можете да го поставите навсякъде.Деликатен имитационный тъкани процес е много прост и щедър външен вид, декоративни и шик. идеален за съхранение на плодове, леки закуски, сладкиши и т. Много елегантен и луксозен.Може да се използва като начална кошница за съхранение на вещите.Това ще бъде прекрасен пейзаж на вашия дом.Мултифункционален, може да се използва за съхраняване на много елементи, като леки закуски, плодове, на пикник и т. Много лека и лесна за преместване.Така че можете да го поставите навсякъде.Деликатен имитационный тъкани процес е много прост и щедър външен вид, декоративни и шик. идеален за съхранение на плодове, леки закуски, сладкиши и т. Много елегантен и луксозен.Може да се използва като начална кошница за съхранение на вещите.Това ще бъде прекрасен пейзаж на вашия дом.Богат на функции, може да се използва за съхраняване на много елементи, като леки закуски, плодове, на пикник и т. Описание Елегантна и нежна ракита кошница от ратан, имитирующая ширити, идеално за даване на интериора свежест и естествен цвят.Свеж и непринуден дизайн, изключително здрав и практичен.Чудесен помощник за украса на дома и за съхранение. имитация на плетеного от ратан контейнер за съхранение на плодове, закуски, никаква всячины и т. Функция - Цвят : кафяв - Материал : пластмаса Размер : 25,00 X25,00 X6,00 см Предпоставка включва 1 х кошница за хляб.

Опции за продукта

Свързани продукти