.

.

4 Размера, 4 бр., Поставка за Стъклени капака на аквариума от неръждаема Стомана, стойка за капака на аквариума От Неръждаема Стомана, против хлъзгане, Държачи за акв?

4 Размера, 4 бр., Поставка за Стъклени капака на аквариума от неръждаема Стомана, стойка за капака на аквариума От Неръждаема Стомана,

BGN 2.67

Наличност
На склад

С силиконовата възглавница : този продукт е оборудван с силиконовата възглавница на зажиме, която защитава капака на аквариума от повредиПРОТИВОСКОЛЬЗЯЩИЙ : той може да остане в аквариума, така че със стъклен капак е здрав и не се плъзна.Материал от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА : този продукт е произведен от висококачествен материал, който е траен и устойчив на корозия за продължително използване. 4 размера : на Разположение 4 размера, които са подходящи за стъклото на аквариум с дебелина 6 мм /8 мм/10 мм/12 мм СПЕЦИАЛНА КОНСТРУКЦИЯ ФОРМИ : Този продукт е специална конструкция на форми, и ще бъде лесно за монтиране.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Аксесоар за аквариум Материал : Неръждаема стомана Параметри : 6 мм, 8 мм, 10 мм, 12 мм, Дължина : прибл. / 1,2 см : прибл. /0,8 инча Тегло на опаковката : около 24-37 г Помещение включва : 4 х Скоба за стъклен капак на аквариума.

Опции за продукта

Свързани продукти