.

.

Филтър за спринцовка SimPure PTFE 10 БР., Гидрофобная Мембрана, Диаметър на диска 25 mm, Размер на порите 0,22 микрона, Игла филтър за HPLC и GC, Нестерильный, Високоефективна Лабо?

Филтър за спринцовка SimPure PTFE 10 БР., Гидрофобная Мембрана, Диаметър на диска 25 mm, Размер на порите 0,22 микрона, Игла филтър

BGN 0.33

Наличност
На склад

✅Гидрофобная мембрана от PTFE - Игли филтърен материал от PTFE представлява мембрана от PTFE, която е естествена гидрофобностью, широка химическата съвместимост и висока химическа стабилност и инертностью, силна гидрофобностью ✅ Еднакъв размер на порите - диаметър на диска 25 mm, размер на порите 0,22 микрона, в опаковка по 10 бр. Шприцевой филтър от PTFE с еднакви размер на порите, висока порьозност и висока ефективност на задържане. ✅ Високо качество - сертификат ISO 9001, гарантирующий филтър за качество от момента на първата проверки, междинните проверки, патрулна проверка и проверка на склад. ✅Нестерильные шприцевые филтри - Корпус шприцевых филтри от PTFE, изработени от висококачествен полипропилен (PP) с уникална конструкция резьбового интерфейс (Luer lock), нестерильный, без лепило и без замърсяване на пробата.Можете да го изложи на автоклавированию и стерилизация при температура 121 ° C / 249,8 ° c в продължение на 30 минути. ✅Различни области на приложение - Филтри-спринцовки с игли от PTFE широко се използват за филтриране на различни органични разтворители, както и разтвори на силни киселини и основи.Филтър Luer lock също така идеален за филтриране на газ.

Опции за продукта

Свързани продукти