.

.

IEASEsts Четка За Тяло С Дълга Дръжка, Подвесная Мека Задната Част на Окото За Тялото, Четка Скрубер за Душата, Гъба за Баня, Четка За Душата (Цвят: синьо)

IEASEsts Четка За Тяло С Дълга Дръжка, Подвесная Мека Задната Част на Окото За Тялото, Четка Скрубер за Душата, Гъба за Баня,

BGN 38.86

Наличност
На склад

Мека найлонова четина почиства нежно, ефективно почистване и защита на кожата ? МАТЕРИАЛИ ПРЕМИУМ-клас : Изработени от луксозни пуфов от полиетилен с висока плътност, осигуряваща по-дълга гъста пяна, насладете се на уникален домашен спа процес. ?Се влива със бамбукова дръжка, ВЪГЛИЩА : специални почистване тапицирани меки вкара плат в черно и бяло на цвят, по естествен начин пречиства тялото, като прави кожата гладка и сияйна. ? ЧЕТКИ за гърба : 17-цолови четки за гърба с дълга дръжка и много голям мека мрежа за мъже и жени и за душата. ? ИДЕАЛНИЯТ празничен подаръчен комплект : Приятен подарък - нашият комплект за почистване на гърба на по-високо качество, който ще си любовта и грижите на членовете на семейството и приятелите си.Отнася се за : Общото количество в опаковка : 200 Размер : 43 вж.

Опции за продукта

Свързани продукти