.

.

Фоторамка за Домашни любимци, Спомен Настолна Домакински Рамка за снимки на Домашни Любимци 4x6 за Подарък за Рожден Ден на загиналите във войните за домашни любимц?

Фоторамка за Домашни любимци, Спомен Настолна Домакински Рамка за снимки на Домашни Любимци 4x6 за Подарък за Рожден Ден на загиналите

BGN 19.44

Наличност
На склад

Красива украса : Неутрални цветове са в ретро стил може да се съчетава с всякакъв интериор или дизайн на интериора, придавайки на вашия дом класически стилВертикално Настаняване : Той може да побере снимка с размер 4 x 6 инча, оборудван със стъклен капак, картината ще бъде добре запазена и добре видима.Идеален подарък : фото рамка, подходящ за производство на сувенири за домашни любимци, празнични снимки за спомен, подаръци за рожден ден и т. Материал сплав : силен и издръжлив, може да бъде поставен на по-продължително време, за да може завинаги държи на външния вид на вашия любим домашен любимец.Стил бейзбол : фото рамка е перлено бял дизайн във формата на бейзболна бита, бейзбол и бейзболни ръкавици, подходящи за запазване на спомени. Красива украса : Неутрални цветове са в ретро стил може да се съчетава с всякакъв интериор или дизайн на интериора, придавайки на вашия дом класически стил. Вертикално настаняване : Той може да побере снимка с размер 4 x 6 инча, оборудван със стъклен капак, картината ще бъде добре запазена и добре видима. Идеален подарък : фото рамка, подходящ за подаръци за домашни любимци, празнични снимки за спомен, подаръци за рожден ден и т. Материал сплав : здрав и издръжлив, може да се поставят в продължение на дълго време, за да може завинаги държи на външния вид на вашия любим домашен любимец. Бейзболен стил : фото рамка е перлено бял дизайн на бейзболна бита, бейзбол и бейзболни ръкавици, подходящи за запазване на спомени.Параметри : Тип на продукта : фоторамка за домашни любимци Материал : сплав от калай Размер (дължина х широчина) : приблизително 19x13,5 см/7,5х5,3 дюймапожалуйста, се допуска отклонение от 1-2 см при ръчно измерване.Списък с пакети : 1 x Фоторамка за домашни любимци.

Опции за продукта

Item Type:
Pet Photo Frame
Material:
Tin Alloy
Size (Length x Width):
Approx. 19 x 13.5cm / 7.5 x 5.3in
Please allow 1-2cm error for manual measurement.:
Package List:
1 x Pet Photo Frame :

Свързани продукти