.

.

WEWAYKGJ Подложка за храни за домашни любимци Силикон Подложка за Хранене на домашни любимци, за Кучета и Котки, Купа за храна за домашни любимци, подложка за предотвра?

WEWAYKGJ Подложка за храни за домашни любимци Силикон Подложка за Хранене на домашни любимци, за Кучета и Котки, Купа за храна

BGN 1.67

Наличност
На склад

【Съдържанието на опаковката】Вие ще получите 3 бр постелки за храна за домашни животни с различни цветове, розови, зелени и сиви, в размер на 7,1 71 инча, който е подходящ за домашни любимци малък и среден размер. 【Защита от сблъскване и приплъзване】 Подложка за чаши с кошачьим храна е рифленую конструкция, която предотвратява разливане храна и вода и предпазва пода от петна.Текстура водоустойчив силиконов подложка за кучешки купички го прави по-привлекателен и по-добре предотвратява подхлъзване кучешки купички. 【Висококачествен силиконов материал】 Подложка за кучешка храна е изработен от хранително-силиконов материал, който е по-здравословен и по-обикновен материал.Това не е вредно за вашето куче и котка, и може да се използва спокойно. 【Лесно почистване и съхранение】 Подложки за котешки храна лесно да се почистват чрез триене с четка, кърпа или ополаскивая вода.Безопасни материали също така могат да се мият в съдомиялна машина.Подложка за храни за домашни любимци лека и сгъваема, с перфорированным дизайн, удобен за съхранение и по-малко пространство за съхранение. 【Широко се използва】 Безопасен за храните и нетоксичен силикон мат е здрава, му е трудно да навреди.Може да се използва с мисками за храни за домашни любимци, мисками за вода, диспенсерами за вода за домашни любимци, автоматични хранилки и други места за хранене.Безопасен и огнеупорни материали и може да се използва като противоскользящего на топлоизолацията на килима в кухнята.Нашият подложка за домашни любимци е изработен от висококачествен силиконов материал, който е безопасен и няма мирис.Може да се използва с всички видове хранилки за кучета и котки.Тя нескользящая и водоустойчив, която може ефективно да се предотврати замърсяването на пода по време на хранене на домашни любимци. Висококачествен материал : хранително-вкусовата силиконов материал, не причинява вреда на домашен любимец, можете да бъдете сигурни за употреба. Проста нагънат дизайн : и двете страни могат да използват, за да се предотврати навлизането на пода храна и вода, както и за предотвратяване на движение купички по време на хранене на домашни любимци.

Опции за продукта

Свързани продукти