.

.

WellieSTR 1 бр. (Размер 4 # 1,8 мм) Устройство за теглене на Кожени Кантове, Професионални Инструменти за Източване на Изработване, DC53, Стомана, Эбонитовая Дръжка, Нож, Кромк?

WellieSTR 1 бр. (Размер 4 1,8 мм) Устройство за теглене на Кожени Кантове, Професионални Инструменти за Източване на Изработване, DC53,

BGN 1.33

Наличност
На склад

✔Заглавие : Професионален скошиватель кожени кантове ✔Материал : Корпус нож от стомана Dc53, дръжката е от черно дърво, месинг обръч. ✔Твърдост : HRC60. ✔Технически характеристики : Размер на 4 # 1,8 мм. ✔Заглавие : Професионален скошиватель кожени кантове. ✔Материал : Корпус нож от стомана Dc53, дръжката е от черно дърво, месинг обръч. ✔Твърдост : HRC60. ✔Технически характеристики : Размер на 4 # 1,8 мм. Перфектен кожен край на кръга е изработен от висока точност отвори с цифрово програмно управление.След много тестове ние решихме проблема с драскотини в долната канавке.И в същото време може да бъде гарантирано, че формата кожа на ръба, след като за изтъняване ще бъде идеално кръгла. Това е пилинг без задънена улица и огледално полиран - като съдържание, така и спешни острота.Той е полирана ръчно от майстор с дългогодишен опит, която отнема много време.Използвайки го, можете да получите чист и гладък край, което е страхотно удобство за последваща обработка на кожа по краищата. Професионална машина за заваряване с ръб - отлична производителност, елегантен външен вид, по-висока цена, но си заслужава, това е нашата дефиниция за професионални инструменти за обработка на кожи. "В този момент насладете се на копринена гладкост" - ето истинското усещане за майстори на обработката на кожата след тестване на този инструмент. Щанцоване DC53 STEE-твърдост 60hrc, осигурява по-добра издръжливост и възстановяване; ДРЪЖКА от черно дърво, под формата На капки - с естествената консистенция и блясък, комфортна на допир; Месинг обръч H62 - все още блести на открито в продължение на 1 месец.НАСОКИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ-След заваряване с кожа на ръба нанесете средство florenole treatment agent или edge румяна Pro. Повторете, ако е необходимо за получаване на гладък край.Леко разтрийте за получаване на по-блестящ покритие.

Опции за продукта

Свързани продукти