.

.

RUNATURE Лилаво Косата Реми Човешки Коси U Образна форма на Върха на Косата Натурални U Образна форма на Върха на 16 Инча 20 g 25 Направления Кератиновые Уши Горещо Сливане ?

RUNATURE Лилаво Косата Реми Човешки Коси U Образна форма на Върха на Косата Натурални U Образна форма на Върха на 16 Инча

BGN 1.67

Наличност
На склад

За красота и увереностИзлъчване любовта и модата. 【Срока на експлоатация на】 : 3-4 месеца, при добри грижи, се запазва за дълго.Косата RUNATURE U съвет коси като коприна, блестяща и гладка, все още се държат добре след измиване и стайлинг. 【Лесно пада】 : Косата, ноктите обикновено закрепени много здраво, им е трудно отвалить, по-подходящи за тези, които искат да носят перуки в продължение на дълго време. 【Различни цветове】 : В зависимост от вашия цвят на косата можете не само да увеличи броя на косми, но и да използват цветове за създаване на модни прически.И може да се постигне резултатно начин, след пускането му, ярки и страхотни цветове ще стане забавно допълнение към ежедневното заедно.Идеален за подарък, дневна прически, партита, на фестивала и на почивка. 【Предимства】Предимства Предимства на u-образни върховете са повече дължина, обем и луксозни гриве, но за разлика от други видове изграждане, u-образни, като върховете са най-популярни и най-старият метод поради техните невидими свойства, които позволяват на косата да се движи и струиться по естествен начин. 【С различна дължина】 : Технически характеристики U-образна форма накрайници за удължаване на косата варират от 14 см до 22 см, отговарящи на нуждите на хора с различна дължина на косата, всяка опаковка 20 г / 25 г, 25 направления.

Опции за продукта

Свързани продукти