.

.

(5.0 МЕГАПИКСЕЛОВА и 2-лентов аудио) PoE Камера за Сигурност на Открито, Жичен IP Камера за Наблюдение, Водоустойчива Камера, Нощно Виждане, Детекция на движение, за сист?

(5.0 МЕГАПИКСЕЛОВА и 2-лентов аудио) PoE Камера за Сигурност на Открито, Жичен IP Камера за Наблюдение, Водоустойчива Камера, Нощно Виждане,

BGN 500.33

Наличност
На склад

[РАЗТЕГАТЕЛЕН 5,0-мегапикселова камера за сигурност POE] - Всяка камера сигурност идва с 60-футовым Ethernet кабел, който осигурява предаване на видео и хранаПросто включете камера и видеорекордер с предоставения кабел, включете видеорекордер към телевизора / монитора на КОМПЮТЪР с помощта на кабел HDMI / VGA.Захранване през Ethernet ви позволява лесно да настроите вашата система за видеонаблюдение poe. [ЧИСТА 2-лентов звук] - Тази система има вградено POE подобрени микрофон и високоговорител, както и технологии за защита от на смущения, за осигуряване на плавен и ясен глас обмен между приложението и IP камера.Независимо от това, къде отиваш, за да можете да слушате и да разговаря със своите гости през мобилно приложение или изплаши нежелани гости. [ВОДОУСТОЙЧИВА устойчива камера IP67]-Клас на водоустойчивост IP67 означава, че безжична външна камера за сигурност достатъчно е здрав, да издържа на неблагоприятни атмосферни условия и вандализму дори в бурен и снежна време.Външна камера може да работи при температури от -4 ° F до 113 °F (-20 ℃ ~ 45℃). [ИНТЕЛИГЕНТНА ДЕТЕКЦИЯ на движение и незабавен сигнал] - Камера за видео наблюдение ще улови движение, при засичане на движение мигновени съобщения и електронна поща, ще се изпращат директно на вашия телефон.Сега вие може да следите всичко по всяко време. [ЗАБЕЛЕЖКА] -Работи само за системата камери WEILAILIFE POE. [РАЗТЕГАТЕЛЕН 5,0-мегапикселова камера за сигурност POE] - Всяка камера сигурност идва с 60-футовым Ethernet кабел, който осигурява предаване на видео и храна.Просто включете камера и видеорекордер с предоставения кабел, включете видеорекордер към телевизора / монитора на КОМПЮТЪР с помощта на кабел HDMI / VGA.Захранване през Ethernet ви позволява лесно да настроите вашата система за видеонаблюдение poe. [ЧИСТА 2-лентов звук] - Тази система има вградено POE подобрени микрофон и високоговорител, както и технологии за защита от на смущения, за осигуряване на плавен и ясен глас обмен между приложението и IP камера.

Опции за продукта

Свързани продукти