.

.

Cabilock 4 бр. Титуляр във формата На Контейнера, Чиния, Душ-Водопад, Тава, Органайзер, Преносима Сливная Вана, Дом за Сапун, Домакински Гъба, Креативни Аксесоари, Форма з?

Cabilock 4 бр. Титуляр във формата На Контейнера, Чиния, Душ-Водопад, Тава, Органайзер, Преносима Сливная Вана, Дом за Сапун, Домакински

BGN 13.25

Наличност
На склад

ДЪРЖАЧ ЗА САПУН в банята - Креативен дизайн за източване прави държач за сапун практичен и многофункционаленМожете да го използвате в кухнята.ДЪРЖАЧ за ТОАЛЕТНА САПУН - Благодарение на дренажна дизайн на водата бързо се стича от притежателя на сапун ястия.Изработен е от добър материал, безопасен и годен за употреба.Кухненски препарат за съдове - Моделиране на модата : Индивидуално моделиране на нередовни облаци, лъскав огледален дизайн, нека е очите на човека да бъдат светли, практични в същото време, украсяват къщата си.Препарат за съдове за баня-лесен и модерен дизайн, идеално към стила на оформяне на вашия дом, не е нужно да се притеснявате за това, че сапунът се плъзга. Опаковка за сапун-той ще запази сух сапун и няма да му даде нарасти, което ще гарантира дълъг живот на сапун. Държач за сапун в банята-Креативен дизайн за източване прави държач за сапун практичен и многофункционален.Можете да го използвате в кухнята.ДЪРЖАЧ за ТОАЛЕТНА САПУН - Благодарение на дренажна дизайн на водата бързо се стича от притежателя на сапун ястия.Изработен е от добър материал, безопасен и годен за употреба.Кухненски препарат за съдове - Моделиране на модата : Индивидуално моделиране на нередовни облаци, лъскав огледален дизайн, нека е очите на човека да бъдат светли, практични в същото време, украсяват къщата си.Препарат за съдове за баня-лесен и модерен дизайн, идеално към стила на оформяне на вашия дом, не е нужно да се притеснявате за това, че сапунът се плъзга. опаковка за сапун-Той ще запази сух сапун и няма да му даде нарасти, което ще гарантира дълъг живот на сапун.Пратката включва 4 х притежателя на сапуни, Особености-Благодарение на дренажна дизайн на водата бързо се стича от притежателя на сапун ястия.Направени от добър материал, са безопасни и подходящи за домашна употреба, сапун ястия. -Лесен и модерен стил дизайн може перфектно да съответства на стила на оформяне на вашия дом, не е нужно да се притеснявате за това, че сапунът се плъзга с дренажна сапун ястия.

Опции за продукта

Свързани продукти