.

.

Комплект за почистване на комина LANGFENG, Комплект за почистване на комина с дължина 20 метра с гъвкави найлонови пръчки с дължина 6/8/10/12, Комплект за почистване на коми?

Комплект за почистване на комина LANGFENG, Комплект за почистване на комина с дължина 20 метра с гъвкави найлонови пръчки с дължина

BGN 126.65

Наличност
На склад

Въртене напред и назад - Благодарение на гъвкава насадке-зъби този трубочист лесно се върти на висока скорост с помощта на тренировкиТова ви позволява да изпълнявате упражнението както в пряк, така и в обратна посока.Здрави найлонови пръти - Гъвкав комплект за почистване на комина съдържа 6/8/10/12 пръти, всеки прът с дължина 1 метър.Изработен от найлон траен, еластичен и химически устойчиво.Дизайн с кръгла форма, фитинги няма да навреди на комина по време на движение.Лесна инсталация - Здрави пръти тази роторной система за почистване на димоотводни тръби могат да се свържат заедно или разглобяват, за да регулирате дължината на тръбата.Без завинтване, лесно подсоединяется и отсоединяется.Лесна работа - Комплект за почистване на комина поддържа механична подметку и ръчно подметку.Просто го закрепете с електрически бормашини, и той ефективно ще черно.Осигурете безопасността на семейството си и върнете да чисти комина.Широко приложение - нашите гъвкави пръчки с лекота почиства при стръмни огъване и под ъгъл от 45 градуса, стигайки чак до ъглите.Инструменти за почистване на димоотводни тръби могат да бъдат почистени метални или тухлени комини всяка форма.Комплект Трубочиста, Комплект за Почистване на комина с дължина 20 метра с Гъвкави Найлонови пръчки с дължина 6/8/10/12, Набор от Четки за почистване на комина с Въртяща сверлом за почистване на каминных повърхности : 1. Сила почистване премахва повече мазнини, отколкото на традиционната, и много бережнее се отнася за всички дымоходам и прокладкам от неръждаема стомана. В комплект комина влизаха 6/8/10/12 пръти, дюза за почистване, адаптер за бормашини, шестограмен ключ. Пръти, използвани за почистване на димоотводни тръби - това е един качествен продукт, предназначен за почистване стръмни завои в облицовани с и двухстенных дымоходах. Нашите гъвкави пръчки, способни почистване на кръгли трудно се огъва под ъгъл от 45 градуса. Компактен, лек и преносим. Високоефективен дымоходный пръчка, която е полезна, помага.

Опции за продукта

Свързани продукти