.

.

Чорапогащи с оловна защита от радиация ALOCIAM, Защитни Рентгенозащитные Ръкавици, олово 0,5 ммпб, Лек, Гладкост (черни ръкавици)

Чорапогащи с оловна защита от радиация ALOCIAM, Защитни Рентгенозащитные Ръкавици, олово 0,5 ммпб, Лек, Гладкост (черни ръкавици)

BGN 31.99

Наличност
На склад

ЗАЩИТА на РЪЦЕТЕ : Ръкавици за радиационна защита, за медицински, стоматологични рентгенови апарати и маммографических процедури НАМАЛЯВАНЕ НА РАДИАЦИЯ НА 99,96%.Материал от композитни влакна-Вътрешен нов композитен материал със съдържание на олово, абсорбиращ радиация коллоид и наноразмерная дишаща кадифе плат. удобна И универсална. Лек, регулируеми велкро, подходящи за всички, подходящ за мъже и жени.Не се притеснявайте за алергии, изпотяване.БЕЗ РИСК ЗА 30-ДНЕВНА ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ. ЕКВИВАЛЕНТНОСТ ЛИДОВ 0,5 млн.Отговаря на повечето стандарти на защита. 2 * Оловни ръкавици за защита от радиация. 2 * Оловни ръкавици за защита от радиация.Спецификация : 1. Защита на щитовидната жлеза по време на медицински, стоматологични рентгенови апарати и маммографических процедури. Регулируемо велкро, един размер подходящ за всички. 3,0,50 мм и отговаря на сегашните стандарти за защита на FDA ASTM. Лесен полето жило за защита, регулируеми горловина и контур за максимално удобство. Лесно се побира на върха на лабораторна престилка. Устойчива на петна и моющийся материал за минимални грижи. Нейлоновое покритието е с вътрешни шевове около устата, за да се получи гладка повърхност.No кука и контур, се придържат към косата и много лесно се поставят и свалят.

Опции за продукта

Свързани продукти