.

.

Полето Защитен Нашийник за защита на Щитовидната жлеза от радиация, Защитен Нашийник За защита на Щитовидната жлеза от радиация PinkLead, Защита от рентгенови лъчи, Ол?

Полето Защитен Нашийник за защита на Щитовидната жлеза от радиация, Защитен Нашийник За защита на Щитовидната жлеза от радиация PinkLead,

BGN 2.67

Наличност
На склад

Защитен нашийник за щитовидната жлеза с оловни емисии, Защитен нашийник за щитовидната жлеза със синьо оловни емисии, защита от рентгенови лъчи, олово 0,5 ммпб, ниско тегло, еквивалентен 【Ефективна защита】 усвояването на 99 %, стъклени лещи, еквивалентни 0,75 мм олово Pb, както и странични въздушни щитове за странична защита.Идеален за защита от компютърна томография в болници, клиники и т. Защитни лещи за щитовидната жлеза, което се равнява на олово Pb 0,5 мм, отговарят на най-високите стандартите на индустрията за защита на щитовидната жлеза от рентгенови лъчи.Устойчив на натоварвания материал на рамката O Matter лек и издръжлив, осигуряващ комфорт и защита през целия ден.УДОБЕН И универсален. Лек, регулируеми велкро, един размер подходящ за всички, удобен за мъже и жени.Не се притеснявайте за алергии, изпотяване.Защитен нашийник за щитовидната жлеза с оловни емисии, Защитен нашийник за щитовидната жлеза със синьо оловни емисии, защита от рентгенови лъчи, олово 0,5 ммпб, ниско тегло, еквивалентен. 【Ефективна защита】 усвояването на 99 %, стъклени лещи, еквивалентни 0,75 мм олово Pb, както и странични въздушни щитове за странична защита.Идеален за защита от компютърна томография в болници, клиники и т. Защитни лещи за щитовидната жлеза, което се равнява на олово Pb 0,5 мм, отговарят на най-високите стандартите на индустрията за защита на щитовидната жлеза от рентгенови лъчи.Устойчив на натоварвания материал на рамката O Matter лек и издръжлив, осигуряващ комфорт и защита през целия ден.УДОБЕН И универсален. Лек, регулируеми велкро, един размер подходящ за всички, удобен за мъже и жени.Не се притеснявайте за алергии, изпотяване.Спецификация : 1. Защита на щитовидната жлеза по време на медицински, стоматологични рентгенови апарати и маммографических процедури. Регулируемо велкро, един размер подходящ за всички. 3,0,50 мм и отговаря на сегашните стандарти за защита на FDA ASTM. Лесен полето жило за защита, регулируеми горловина и контур за максимално удобство.

Опции за продукта

Свързани продукти