.

.

Автоматична Пиенето за добитък с Поплавковым, възвратна Клапа От Неръждаема Стомана, Захранващи Чаши за Вода за Кучета, Автоматично Се за кон, Коза, Овца, Прасе, Кра?

Автоматична Пиенето за добитък с Поплавковым, възвратна Клапа От Неръждаема Стомана, Захранващи Чаши за Вода за Кучета, Автоматично Се за

BGN 18.49

Наличност
На склад

Материал : Автоматично дозиране система чаши за вода за кучета е изработена от неръждаема стомана, която е различна здравина и издръжливост, дълъг животНивото на водата може да се регулира, чрез регулиране на височината на поплавкового на автомобила.Пратката включва : Можете да получите 1 бр. автоматична polivalku от неръждаема стомана и 2 бр. расширительные болтове във всяка опаковка.Чашата може да се използва в земята или се прикрепя към стената с помощта на терморегулиращи болтове.Размер : Капацитет на чашата за вода за животни е от 2,5 л / 0,7 литра, което ви позволява да отговарят на нуждите на животните.Отделение за вода е с размери от 10,8 "Д x 10,6 "W x 4" Х Широко приложение : Автоматично отделение за вода за животни може да отговори на нуждите от питейна вода на едрия рогат добитък, крави, коне, кози, свине, кучета, пилета се отглеждат във ферми, пасища, в дворове и на други места.Полезни съвети : поради материал и производствен процес на повърхността на чашата за вода може да се появи драскотина, че е нормално явление, а не проблем на качеството.За да се предотврати протечку в места, за фуги, по време на монтаж пренасяне на ставите скоч в няколко слоя.Име на продукта : автоматична пиенето за животните Материал : неръждаема стомана Капацитет : 2,5 л / 0,7 литра Размер : 10,8 "Д x 10,6 "W x 4" Тегло : 1,7 кг / 3,7 килограма Страхотна автоматична пиенето за коне, говеда, кози, овце, кучета и други животни, намиращи се на улицата.Полезно е да се намали напрежението нулиране на отпадъчни води и спести над 30% вода при пиене на едър рогат добитък.Автоматична чаша за питейна вода за животните с поплавковым капак може да бъде лесно инсталиран на всяка височина с помощта на болтове, скрепителни елементи-болтове и т. Характеристики на чашата за вода : 1. материал от неръждаема стомана 2. Гладка повърхност 3. Автоматичен контрол на ниво на водата 4. Лесен за почистване 5. Плоско дъно и трайно, без разклащане.

Опции за продукта

Свързани продукти