.

.

Mobestech 3 бр. Калъф за игри, Съвместими с ps, който е Съвместим за ps и конзоли Conter, Защита от достъп до устройства, Замяна на Кутията, Аксесоар, Пристанището, Джобове за иг?

Mobestech 3 бр. Калъф за игри, Съвместими с ps, който е Съвместим за ps и конзоли Conter, Защита от достъп до устройства, Замяна на Кутията,

BGN 20.45

Наличност
На склад

Калъфче за конзолата : Той е лесен за дизайн, но много практични за използване, което ви осигурява по-голямо удобствоКалъф за игрален контролер : удобно съхранение, чист и подреден : модерен и стилен калъф за вашия игрални конзоли.Калъф за игрова конзола : предпазва вашата конзола за игри от пръски вода, надраскване, удари, , и. Взаимозаменяеми калъф за игрова конзола : предпазва вашата конзола за игри от пръски вода, надраскване, удари , , и. Калъф за игрова конзола : удобно съхранение, чист и подреден : модерен и стилен калъф за вашия игрални конзоли.Осъществяване Списък 3 x калъф Функции - Удобно съхранение, чист и подреден : модерен и стилен калъф за вашия игрални конзоли Взаимозаменяеми калъф за игрални конзоли. -Размер : 32,00 X21,00 X2,00 см. /12,58 X8,25 X0 калъф. -Изящна изработка, разумна структура, професионален и практически, може да ви донесе удобен калъф за конзолата. - Лесен достъп до всички пристанища, не е необходимо да изключите устройството от мрежата, при инсталиране или премахването на покрива своята практика конзола за игри. - защита на конзола за игри от пръски вода, надраскване, удари и т., найлонов калъф. -Материал : найлон моющийся за носене - Можете да се облечете в приемащата калъф за вашия хост от всякакъв материал, защита от попадане в колата на течности.Описание на продукта Калъф за игралната конзола Търсите професионален, но в същото време на игра калъф за конзоли?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият калъф за игралната конзола трябва да съответства на вашите нужди.Калъф за игрова конзола - това е един от най-добрите варианти за вас.

Опции за продукта

Свързани продукти