.

.

PRETYZOOM Лешникотрошачка Коледни Фигурки Щелкунчика Лешникотрошачката Войник Декор Дървена Коледен Лешникотрошачката Войник за Фестивала на Декора в помещението К?

PRETYZOOM Лешникотрошачка Коледни Фигурки Щелкунчика Лешникотрошачката Войник Декор Дървена Коледен Лешникотрошачката Войник за

BGN 0.33

Наличност
На склад

Дърво 【Дървена лешникотрошачката】 30 см/11,79 инча. Дървена лешникотрошачката може да създаде весела атмосфера на Коледа, да се свържат с вас, за да прекарате един щастлив и незабравим празник. 【Добре изработени материали】 Произведено от добро и луксозен дървен материал украса "лешникотрошачката" издръжлив и лесно за почистване. 【Коледен подарък】 Дървена лешникотрошачката " е подходящ за вашите деца, и той им се радвате, защото той е сладък и интересен. 【Ретро Начало декор】Устата на куклата може да се отваря или затваря, дърпа пръчка. 【Широкото използване на】 Можете да го сложите на рафта, плот, работен плот, за да даде повече на чар и красота на стаята за Коледа. 【Дървена лешникотрошачката】 30 см/11,79 инча. Дървена лешникотрошачката може да създаде весела атмосфера на Коледа, да се свържат с вас, за да прекарате един щастлив и незабравим празник. 【Добре изработени материали】 Произведено от добро и луксозен дървен материал украса "лешникотрошачката" издръжлив и лесно за почистване. 【Коледен подарък】 Дървена лешникотрошачката " е подходящ за вашите деца, и той им се радвате, защото той е сладък и интересен. 【Ретро Начало декор】Устата на куклата може да се отваря или затваря, дърпа пръчка. 【Широкото използване на】 Можете да го сложи на рафт на плота, настолен компютър, за да даде повече на чар и красота на стаята за Коледа.Описаниекристаллические фигурки Щелкунчика, Лешникотрошачката, Войник, декор, Дървени Коледен Лешникотрошачката, Войник за фестивала, на декора в помещението, подарък за Коледа, Цвят : както е показано, Материал : дърво размер : 30 X7,5 X6,5 см/11,79 X2,95 X2,55 инча, на помещение, включва : 1 х Лешникотрошачката, декор.

Опции за продукта

Свързани продукти