.

.

Нашийник за котки и Кучета, Мек Защитен Яка, Яка, за Възстановяване след Ухапване от Котки, Защитна Яка, Регулируема Предпазна Яка, за предотвратяване на Инфекции, П?

Нашийник за котки и Кучета, Мек Защитен Яка, Яка, за Възстановяване след Ухапване от Котки, Защитна Яка, Регулируема Предпазна

BGN 0.67

Наличност
На склад

Размер M : диапазон на регулиране е 16-29 см, в рамките на повече от 5 кг / 10 кгМоля, проверете таблицата с размерите, преди да поръчате и измерете обиколката на врата на вашия любимец. 【Висококачествен пълнеж от полипропилен памук】 : Шийната яка изпълнен наподобяващи тъкан с ефект на паметта и полипропиленовым памук, мека и пухкава, приятна за кожата и дышащим.Тя работи не само като яка, но и като възглавница. 【Регулируем размер на】 : Избор на подходящ размер на яката, вие също може да доведе до по-фините настройки, с помощта на еластичен кабел, така че котката да е удобен за носене.Ефективно срещу облизывания Стъпка 2 : Увийте конец или рулетка около главата на котката и маркирайте правилния размер; Стъпка 3 : Разширяване на рулетка и вижте нашите таблица с размери, за да изберете правилния размер.Забележки : - Моля, измерете ширината на врата, височина на главата и тегло вашите домашни любимци, преди да купите.Уверете се, че възстановителен нашийник не е твърде пренаселено за вашите домашни любимци. - Моля, почиствайте след употреба.Обслужване на клиенти от : Ако имате някакви въпроси, моля, веднага се свържете с нас, ние винаги сме близо до вас 24 часа в денонощието.

Опции за продукта

Свързани продукти