.

.

Калъф okzilla за Samsung Galaxy S23, [Кристално чист] [Не желтеющий] [Защита от падане на военен проба] Калъф Galaxy S23 от мека TPU, монтиране, но защитен калъф за Samsung S23 5G 6,1 - Зелено / Пр?

Калъф okzilla за Samsung Galaxy S23, [Кристално чист] [Не желтеющий] [Защита от падане на военен проба] Калъф Galaxy S23 от мека TPU,

BGN 2.67

Наличност
На склад

【Идеална съвместимост】 прозрачен калъф okzilla Samsung Galaxy S23 с идеални изрези, предназначен за всички, тонколони, камера и портове за зарежданеЛесни за използване и отзивчиви шапки на бутоните осигуряват бърза реакция. 【Отлична защита】 Кристално чист калъф за Samsung Galaxy S23 разход прозрачен твърд PC + мека рамка от TPU може да осигури по-добра защита от падане.Повдигнати рамка защитава обективът на вашия фотоапарат от удари и предпазва екрана на вашия телефон от падане и надраскване. 【Защита от пожълтяване и пръстови отпечатъци】 С използването на висококачествени ultra-прозрачен материал Bayer от TPU и PC.Антижелтое покритие, което ефективно се противопоставя на пожелтению на 99,9% и предпазва от появата на отпечатъци от пръсти по корпуса на Samsung Galaxy S23. 【Тънък и удобен за улавяне】 Той е идеален за Samsung Galaxy S23 6.1-той наистина удобен / тънък / издръжлив и надежден.Прозрачен калъф Sasmung Galaxy S23 предвижда умерено противоскользящий ефект.Прост и елегантен, класически, както никой друг. 【Е съвместим с други аксесоари 】 е Съвместим с wi-зарядното устройство е идеално за повечето протектори на пазара.Материал за подобряване на сигнала осигурява по-добро предаване на сигнали 5 G, насладете се на превъзходно опит в ерата на 5 G!. 【Идеална съвместимост】 прозрачен калъф okzilla Samsung Galaxy S23 с идеални изрези, предназначен за всички, тонколони, камера и портове за зареждане.Лесни за използване и отзивчиви шапки на бутоните осигуряват бърза реакция. 【Отлична защита】 Кристално чист калъф за Samsung Galaxy S23 разход прозрачен твърд PC + мека рамка от TPU може да осигури по-добра защита от падане.Повдигнати рамка защитава обективът на вашия фотоапарат от удари и предпазва екрана на вашия телефон от падане и надраскване. 【Защита от пожълтяване и пръстови отпечатъци】 С използването на висококачествени ultra-прозрачен материал Bayer от TPU и PC.Антижелтое покритие, което ефективно се противопоставя на пожелтению на 99,9% и предпазва от появата на отпечатъци от пръсти по корпуса на Samsung Galaxy S23.

Опции за продукта

Свързани продукти