.

.

Капачката на колелото 4ШТ, Авто Взаимозаменяеми Капачката на главината, Авто Капачка за колела, Комплект капачки за джанти, Съвместими за Tesla Model Y 19 инча 2020-2023 (Цвят: ?

Капачката на колелото 4ШТ, Авто Взаимозаменяеми Капачката на главината, Авто Капачка за колела, Комплект капачки за джанти, Съвместими

BGN 3.33

Наличност
На склад

✔ Е съвместим с 19-инчов модел на Tesla Model Y 2020-2023 ✔ Се подобри и спортен вид на главината на колелото.Защитете ступицу колела от надраскване. ✔ Ефективна защита на колелата, след инсталирането на този своята практика за колелата вече не е нужно да се притеснявате за царапинах на колела. ✔ Обновен дизайн с напълно обернутым покритие, което се отнася за гуми, за да се прикрият предишни драскотини и да се осигури по-ефективна защита на колелата. ✔ Капачката на главината на колелото придава на автомобила по-персонализирани и красив външен вид, едновременно подчертава индивидуалността на автомобила и предпазва колелата. ✔ Е съвместим с 19-инчов модел на Tesla Model Y 2020-2023. ✔ Се подобри и спортен вид на главината на колелото.Защитете ступицу колела от надраскване. ✔ Ефективна защита на колелата, след инсталирането на този своята практика за колелата вече не е нужно да се притеснявате за царапинах на колела. ✔ Обновен дизайн с напълно обернутым покритие, което се отнася за гуми, за да се прикрият предишни драскотини и да се осигури по-ефективна защита на колелата. ✔ Капачката на главината на колелото придава на автомобила по-персонализирани и красив външен вид, едновременно подчертава индивидуалността на автомобила и предпазва колелата.Уважаеми клиенти, благодарим ви, че посетихте нашия магазин.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 1-12 часа.Ние се надяваме, че вие ще имате приятно пазаруване!.

Опции за продукта

Свързани продукти