.

.

Чорапи за малки момичета и момчета, с дръжки, Нескользящие Памучни Чорапи за деца, 6 опаковки, Различни цветове, 6-12 месеца, 1-3 г.

Чорапи за малки момичета и момчета, с дръжки, Нескользящие Памучни Чорапи за деца, 6 опаковки, Различни цветове, 6-12 месеца, 1-3

BGN 1.67

Наличност
На склад

★ 【Превъзходни материали】—Нашите детски мини чорапи произведени от висококачествена расчесанного памук, мека на допир, добре позволявайте на въздуха и супер-абсорбиращиБлагодарение на това ножкам детето се превръща в комфортно и на топло в студено време. ★ 【Съблазнителен цвят и подходящ размер на】—Нашите чорапи за екипажа унисекс, модерен и сладък, ние избираме ярки и топли цветове, благодарение на които вашето дете и малышки изглеждат по-очарователно, изключителен и привлекателен.Те са достъпни за деца на възраст 6-36 месеца. ★ 【БЕЗШЕВНИ чорап и дизайн на петите "Y"】—Безшевни чорап позволява на вашите бебета, бебета по-малки деца и грудничкам се чувстват лесно и гладко, не натирая стъпалата.Дизайн на петата под формата на буквата "Y" гарантира, че тези чорапи за малки момчета и момичета седят добре и не се плъзгат. ★ 【 Супер изящни качество】—Нашите нескользящие детски чорапи са пришити ръчно с използването на висококачествен трикотаж.Те могат да се перат на пишеща машина, и те не се разбиват и да не се деформира.Конструкция еластичен маншет осигурява достатъчно място за вашето бебе, дете и бебе могат да се поберат в нея и се чувстват комфортно. ★ 【 Широк спектър от ПРИЛОЖЕНИЯ】—Нашите мини памучни чорапи със средна дебелина за деца, подходящи за всички сезони.Това е добра идея за ежедневието, спорт, фотография, партита по повод рождения ден и всякакви други специални случаи. ★ 【 100% задоволително следпродажбено обслужване】—Ние ще ви предоставим приятелско обслужване на клиенти в рамките на 12 месеца, и ние се стремим да ви предоставим връщане на пари "без проблеми", или всяка свободно споделяне по ваш избор. ★【Превъзходни материали】—Нашите детски мини чорапи произведени от висококачествена расчесанного памук, мека на допир, добре позволявайте на въздуха и супер-абсорбиращи.Благодарение на това ножкам детето се превръща в комфортно и на топло в студено време. ★ 【Съблазнителен цвят и подходящ размер на】—Нашите чорапи за екипажа унисекс, модерен и сладък, ние избираме ярки и топли цветове, благодарение на които вашето дете и малышки изглеждат по-очарователно, изключителен и привлекателен.Те са достъпни за деца на възраст 6-36 месеца. ★ 【БЕЗШЕВНИ чорап и дизайн на петите "Y"】—Безшевни чорап позволява на вашите бебета, бебета по-малки деца и грудничкам се чувстват лесно и гладко, не натирая стъпалата.Дизайн на петата под формата на буквата "Y" гарантира, че тези чорапи за малки момчета и момичета седят добре и не се плъзгат.

Опции за продукта

Свързани продукти