.

.

DIKACA 1бр Притежателя на таблета Подова Поставка за Мобилен Притежателя Поставка за основание на Таблета Телескопична Скоба Телескопичен Държач за Мобилен Телефон ?

DIKACA 1бр Притежателя на таблета Подова Поставка за Мобилен Притежателя Поставка за основание на Таблета Телескопична Скоба Телескопичен

BGN 2.00

Наличност
На склад

НАСТОЛНА поставка - подходящи за офис бюрото, кабинет, хол или журнального масаСтойка за таблет - подходящ за използване с таблета или мобилния телефон.ПОДОВА поставка - напълно освобождаването на ръката по време на гледане на филми на смартфон.ДЪРЖАЧ за МОБИЛЕН телефон - Регулируема и въртяща се конструкция може да помогне за намаляване на болката в шийните част на гръбначния стълб, причинени от продължителната употреба на мобилен телефон.ПОСТАВКА за таблета - Изработени от устойчив материал, който лесно се деформират.НАСТОЛНА поставка - подходящи за офис бюрото, кабинет, хол или журнального маса.Стойка за таблет - подходящ за използване с таблета или мобилния телефон.ПОДОВА поставка - напълно освобождаването на ръката по време на гледане на филми на смартфон.ДЪРЖАЧ за МОБИЛЕН телефон - Регулируема и въртяща се конструкция може да помогне за намаляване на болката в шийните част на гръбначния стълб, причинени от продължителната употреба на мобилен телефон.ПОСТАВКА за таблета - Изработени от устойчив материал, който лесно се деформират.Списък на пакетите 1 x Конзола за мобилен телефон Характеристики - Цвят : Черен скоба за телефон. - Материал : алуминиева сплав и пластмаса телескопична стойка за телефон. - Напълно освобождаването на ръката по време на гледане на филми на таблетката smart phone base supporter. - Подходящ за таблет или мобилен телефон, използвайте регулируема притежателя на телефона. - Регулируема и въртяща се конструкция може да помогне за намаляване на болката в шийните част на гръбначния стълб, причинени от продължителната употреба на телефон универсален държач за телефон. -Размер : около 35x15x15 см/13,78x5,91x5,91 инча. - Произведен от материал, устойчив и лесно деформируемого. - Подходящ за офис бюрото, кабинет, хол или журнального маса.Информация за стоки, Оптичен държач за мобилен телефон Му е лесно да се деформира, освободете ръката по време на гледане на филми на смартфон.настолна поставка търсите креативен скоба за телефон?Ако е така, вижте тук.

Опции за продукта

Свързани продукти