.

.

ZIYTEX 3/6 мм, Шевни Дъвка Бял Черен Еластичен Кабел от Полиэстеровой Каучук Облекла и Аксесоари за Шиене на дрехи (Цвят: бял, размер: 10 М_3 мм)

ZIYTEX 3/6 мм, Шевни Дъвка Бял Черен Еластичен Кабел от Полиэстеровой Каучук Облекла и Аксесоари за Шиене на дрехи (Цвят: бял, размер: 10

BGN 35.72

Наличност
На склад

【Лесна употреба】 : еластичен еластичен кабел лесно се режат и вратовръзка, той е гъвкав и сравнително лесно се закрепва при работа; не е необходимо да се връзвам много възли, за да го регистрира 【Украса】 : Подходящ за висящи украшения на коледна елха, опаковане на подаръци и шоколади или за украса, производство на бисероплетения или бижута, въжета за опаковане на подаръци за Св. 【Здрав и еластичен】 : Тези въжета са изработени от висококачествени материали, което ги прави еластични и издръжливи, което осигурява меко и комфортно на допир. 【Богат】 : достатъчно на брой и различни цветове, за да отговарят на вашите разнообразни нужди, идеално подходящи за направата на гривни, колиета, бисероплетения и шиене. 【Многократно използване на】 : чудесно за бродерия, разширете своя творчески потенциал, окачени на стената, направени бижута, изделия, шивашки на кожата, връзване на възли, обвивка, продевание нишки, връзване, чрез шнурове или beading.Той е здрав, това не е лесно да се прекъсне, и той може да се съхранява дълго време.Това може да даде на вашите поделкам или оценят дарове добър външен вид и да станат привлекателни Размер : 3 0,16 мм кг/бр. / 6 мм 0,12 кг / штцвет : черен/бял Приложение : Може да се използва за лични работи, кабел за етикети, ваучър за подарък на кабела, коледни стоки и т., Опаковка : 1 ролка Внимание 1. Моля, оставяйте малко отклонение при измерването. Поради разлики в осветлението и екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението, благодаря за разбирането.

Опции за продукта

Свързани продукти