.

.

[3 опаковки и таймер] Само на 300 led гирлянди на Свети Валентин с дължина 99 метра, медни венци, гирлянди, работещи на батерии, осветителни Тела, Свети Валентин в спалнят?

[3 опаковки и таймер] Само на 300 led гирлянди на Свети Валентин с дължина 99 метра, медни венци, гирлянди, работещи на батерии, осветителни

BGN 7.97

Наличност
На склад

[3 опаковки общо 99 300 метра led осветителни тела за Свети Валентин] Пратката включва 3 групи общо 99 300 метра led гирлянди от сребърно-медна тел за СвВсяка венец е с дължина 33 метра и 100 светодиоди. [ Timer] На батарейном отделение има ключове за включване/изключване /на таймера.При включен таймере той ще свети в продължение на 6 часа и след това автоматично ще се изключи, а след 18 часа отново се включва.Той ще се повтаря всеки ден, докато не изключите таймера. [Червени и розови лампи на батерии] на Червени и розови вълшебни лампи се захранват от 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта), имат ниско напрежение, и не е нужно да се притеснявате за това, че те перегреются се дължи на прекомерно напрежение, безопасна за деца и домашни любимци. [Лесно оформяме] Трайни гирлянди от медна тел може лесно да се огъват и да им даде форма навсякъде.Светлини за "Свети Валентин" е водоустойчив, а отделението отделение - не. [Водоустойчива декор за "Свети Валентин"] може да се използва на закрито и на открито, за украса на Празника на Свети Валентин, коледни елхи на Свети Валентин, камина, стая, стрехи, прозорци, веранда, ограда, беседка, зеленина, на къмпинг, на входната врата, вътрешен двор, фотостены, малко дърво, кола, спални, стени и т., Размер : 33 фута 100 Светодиодовматериал : PVC Цвят на подсветката : червено и розово.Източник на захранване : 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта).Приложими сцена : Декорации за Деня на Свети Валентин, на партито в чест на Деня на Свети Валентин, сватба, годишнина и т. Пакетът включва : 3 x магически искра в деня на Св.

Опции за продукта

Свързани продукти