.

.

Bestyle Винтажное Колие от Сребро Проба 925 с Вида Бод/Трикетрой с Скъпоценния Камък във формата на Сърце, на 12 Месеца, Елегантна Огърлица с Камък на Вярата, Ирландски Ам?

Bestyle Винтажное Колие от Сребро Проба 925 с Вида Бод/Трикетрой с Скъпоценния Камък във формата на Сърце, на 12 Месеца, Елегантна

BGN 9.63

Наличност
На склад

?Сребърни обици-халки с вида възел?Бижута с израз на безкрайна любов, келтски възел въплъщава вечността и непреходна нещоТова може да бъде любов, вяра, надежда, вярност и приятелство - древното съкровище, символизира Безкрайността и любовта.Дайте тези обеци на майка ми / жена ми / Дъщеря / Приятелки, за да направи признание в любов. ?Създадени в май обеци със зелен изумруд? Обеци със зелен изумруд, украсени отполированным винтажным вида възел от сребро 925 проба, които толкова добре изглеждат и възбуден, за привличане на вниманието на вашата аудитория!Има 12 различни цветове на скъпоценни камъни, съответстващи на резба раждането на всеки месец.Можете да изберете цвят според месеца на раждане. ?Обеци-халки за обнимашек 10 мм ? обеци-халки 10 мм, елегантни и красиви, с скъпоценния камък във формата на сърце от 5 мм, е достатъчно лъскав, за да ги види.Висока полиране и лек, отлично размер и комфорт за ежедневието. ?Хипоалергенни обеци от сребро ? Изработени от высокополированного сребро 925 проба, което не съдържа никел, олово и е подходящ за чувствителни уши.Бижута от сребро, устойчиви на корозия, окисляване и промяна на цвета, което ги прави идеални за създаване на трайни бижута дизайн. трайни и устойчиви на надраскване. ? Страхотни подаръци за рожден ден /Любов / вдъхновение : опаковъчна хартия Bestyle с черно кадифе.Готови да станат подарък за вашата дъщеря, майка, съпруга, баба си и любимите си приятели в Деня на Свети Валентин, Годишнина, рожден Ден, Ден на майката, Ден на благодарността, ваканции, Празници, партита, Коледа, сватба.

Опции за продукта

Свързани продукти