.

.

6 бр. Винтове за Джантата на колелото на Мотоциклет, Капачки на Главините на Колелата, Странични Капаци на Колелата, Замяна за GTS GTV 250 300 2017-2020 (A)

6 бр. Винтове за Джантата на колелото на Мотоциклет, Капачки на Главините на Колелата, Странични Капаци на Колелата, Замяна за GTS GTV 250

BGN 1.67

Наличност
На склад

Замяна за GTS GTV 250 300 2017-2020, може да пасва най-добреМода : Капачката на главината на мотоциклет може да се затвори ступицу колела.Модерен стил осигурява добра украса за вашия мотоциклет.Здрав материал : Капачката на главината на колелото Страничен капак на колелото, изработен от устойчиво на корозия на алуминиева сплав с ярка и здрава повърхност.Лесен : Позицията на инсталиране на капачката на главината на колелото мотоциклет : предно колело и на задното колело.Лесна и безопасна инсталация.За постигане на идеална настройка се използва система за фина настройка.Висока производителност : джантата на колелото на мотоциклет изискан и стабилен, че е добър избор.Замяна за GTS GTV 250 300 2017-2020, може да пасва най-добре.Мода : Капачката на главината на мотоциклет може да се затвори ступицу колела.Модерен стил осигурява добра украса за вашия мотоциклет.Здрав материал : Капачката на главината на колелото Страничен капак на колелото, изработен от устойчиво на корозия на алуминиева сплав с ярка и здрава повърхност.Лесен : Позицията на инсталиране на капачката на главината на колелото мотоциклет : предно колело и на задното колело.Лесна и безопасна инсталация.За постигане на идеална настройка се използва система за фина настройка.Висока производителност : джантата на колелото на мотоциклет изискан и стабилен, че е добър избор. Замяна за GTS GTV 250 300 2017-2020, може да пасва най-добре. Може да се затвори ступицу колела, стилен стил, добра украса за вашия мотоциклет. Изработен е от коррозионностойкого алуминиева сплав, повърхността е ярка и здрава. Лесна и безопасна инсталация използва микрорегулируемую система за задържане за добра индивидуална перфектно. Изтънчен и внимателно качество на изработката, стабилна производителност, добър избор за вас.Параметри : Тип на продукта : Мотоциклети КолпакМатериал : Алуминиева сплав Положение на инсталацията : предните и задните колела съдържание на Пакета : Замяна за GTS GTV 250 300 2017-2020 съдържанието на кутията : 6 х Делото колеса1 х гаечен ключ.

Опции за продукта

Item Type:
Motorcycle Hubcap
Material:
Aluminium Alloy
Installation Position:
Front and rear wheels
Fitment:
Replacement for GTS GTV 250 300 2017-2020:
Package List:
6 x Wheel Cover:
1 x Wrench:

Свързани продукти