.

.

XIXIAN точност ръководят Магнитен Термометър-Дигитален Влагомер Термогигрометр с LCD екран с възможност за постоянно преминаване ℃/℉/24-Часова Максимална Минимална т?

XIXIAN точност ръководят Магнитен Термометър-Дигитален Влагомер Термогигрометр с LCD екран с възможност за постоянно преминаване ℃/℉/24-Часова

BGN 2.33

Наличност
На склад

[Качествени материали] е Изработена от подбрано материал ABS, корпус много по-трайни, за да се предотврати пожълтяване [HD дисплей] Голям LCD екран със задно осветяване, което позволява по-лесно и по-отчетливи чете стойности. [Настройка на сигнал на горната и долната граница] При надвишаване на зададената стойност на борсата подава звуков и светлинен сигнал. [Максимум и минимум] Освен постоянно измерване на температура и влажност на въздуха в реално време, той може да определи максималните и минималните стойности на температурата и влажността в рамките на 24 часа, а стрелката на тенденцията в реално време се показва на LCD екрана. [Напомняне за комфорт] Икона ниво на влажност на въздуха (СУХИ и УДОБНИ / мокър) се появява на екрана в съответствие с влажност на въздуха в реално време, като ви за необходимо овлажняване или изсушаване. (СУХО : относителна влажност на въздуха под 50%, КОМФОРТНА : 50%~70% относителна влажност на въздуха, мокри : над 70% относителна влажност на въздуха). [Качествени материали] е Изработена от подбрано материал ABS, корпус много по-трайни, за да се предотврати пожълтяване. [HD дисплей] Голям LCD екран със задно осветяване, което позволява по-лесно и по-отчетливи чете стойности. [Настройка на сигнал на горната и долната граница] При надвишаване на зададената стойност на борсата подава звуков и светлинен сигнал. [Максимум и минимум] Освен постоянно измерване на температура и влажност на въздуха в реално време, той може да определи максималните и минималните стойности на температурата и влажността в рамките на 24 часа, а стрелката на тенденцията в реално време се показва на LCD екрана. [Напомняне за комфорт] Икона ниво на влажност на въздуха (СУХИ и УДОБНИ / мокър) се появява на екрана в съответствие с влажност на въздуха в реално време, като ви за необходимо овлажняване или изсушаване. (СУХО : относителна влажност на въздуха под 50%, КОМФОРТНА : 50%~70% относителна влажност на въздуха, мокри : над 70% относителна влажност на въздуха).

Опции за продукта

Свързани продукти