.

.

Организаторите и съхранение на DEBONGO Под мивка, 2 Опаковки за съхранение под мивката за Баня, 8 Куки, Кошница за събиране на баня, Многофункционална, полици за съхране?

Организаторите и съхранение на DEBONGO Под мивка, 2 Опаковки за съхранение под мивката за Баня, 8 Куки, Кошница за събиране

BGN 18.66

Наличност
На склад

【WИдеальные приложения】може да се използва в банята, кухнята, върху тоалетката за кафе, за приготвяне на сапун, прах за пране и за съхранение на детски играчкиСъхранение под мивката е подходящ за всяко пространство. 【Многофункционален склад】 Организаторите под мивката и система за съхранение използват Максимално пространство за съхранение, конструкцията с двойно популяризирането помага да съхраняват повече предмети на едно място. 【Лесна инсталация】 за съхранение под мивката може лесно да бъде инсталиран за броени минути.Куха конструкция, използвана под мивка за съхранение под мивката, не се натрупва вода, и могат да бъдат директно по време на почистване. 【Висококачествени материали】 Поставка за съхранение под мивката е изработена от висококачествен ABS пластмаса, а 4 подпорни тръби боядисани и утолщены корпус от ковано желязо. 【Следпродажбено обслужване】Ако има някакви проблеми с качеството, можете да върнете го безплатно в рамките на един месец за връщане на парите.

Опции за продукта

Свързани продукти