.

.

Игри за моминско парти на девичнике в стил бохо, Цветя, Неутрален, Той каза, че Тя Каза, Открий Съкровището за гости, Тя би си избрала, Че в твоята телефонна игра, в 25 м?

Игри за моминско парти на девичнике в стил бохо, Цветя, Неутрален, Той каза, че Тя Каза, Открий Съкровището за гости, Тя би си

BGN 0.33

Наличност
На склад

★ 4 игри в стил бохо с националното законодателство са включени! По 25 единици всяка - Той каза, че Тя ме попита, гост приключение, което имаш в телефона, и че тя би си избрала? ★ Размер на 5x7, професионално отпечатани на гъста картон отпред и отзад. (1 игра на всяка страна). ★ ГАРАНЦИЯ за 100% — ще получите 100% от парите си обратно, ако не сте напълно удовлетворени от своята колекция от игри. ★ Разработени и отпечатани изключително на компанията Your Main Event Prints, малък семеен предприятие в САЩ.Защо да изберете празнични аксесоари за основните си дейности?Ние знаем, че имате голям избор на покани и декорации за партита, и ние ценим това, което ще ни даде шанс да се превърне в част от вашия специален случай! ★ Комплектът включва 4 игри в стил бохо с цветя! 25 на всеки - Той каза, че тя ме попита : "на Гости приключение, което имаш в телефона?", и че тя би си избрала?.★ Разработени и отпечатани изключително на компанията Your Main Event Prints, малък семеен предприятие в САЩ. ★ 100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИ - ние сме тук, за да ви помогнем!Ако сте недоволни от покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Опции за продукта

Свързани продукти