.

.

COEQINE, Сгъваема Чанта за съхранение с забавен Модел Ленивца, Организаторите с Флорални Принтом, Голяма Кошница за багаж на Рафтовете, Стилен Органайзер за Бельо, Дом?

COEQINE, Сгъваема Чанта за съхранение с забавен Модел Ленивца, Организаторите с Флорални Принтом, Голяма Кошница за багаж на Рафтовете,

BGN 1.67

Наличност
На склад

МАТЕРИАЛ : Кошници за съхранение, изработени от смес от полиестер, а картонена основа, картонени броните и подвижната долна поставяне придават форма на този сгъваем кутии за съхранение Висококачественият материал осигурява дълъг живот на тази кошница-организатор.Размери : 15,7 "Д x 12,2 "W x 6,3"H. It идва в различни цветове, подходящи за вашия стил и нужди на склад!Стилен модел се съчетава с всякакъв интериор, като поддържа реда в дома си.Сгъваема КОНСТРУКЦИЯ : Сгъваема конструкция на тези филтър кошници за съхранение на улеснява сглобяването, просто сгъвате количката точно за пестене на място при съхранение, когато тя не се използва или не се транспортира. ЗДРАВА ДРЪЖКА ДИЗАЙН : Сгъваем кубчета за съхранение са здрави дръжки, което улеснява извличане на предмети от рафтовете.Дръжки позволяват на кошници лесно да отиваме все по-далеч с рафтове или шкафове.ГЪВКАВОСТ : Сгъваеми кутии-организаторите за съхранение позволяват контрол на бъркотията в гардероба си, изпитвайки всички стоки от първа необходимост, осигурявайки компактен организация.Кошници за съхранение може да се използва за съхраняване на дрехи, чорапи, бельо, сутиени, шалове, кърпи, DVD-та, списания, книги и много други.За количката-органайзер за съхранение : -Благодарение на высококачественному материал тази кошница-органайзер ще продължи цял живот. - Органайзер за съхранение на кошници снабден с дръжка за по-лесен достъп и удобство за носене.Дръжки позволяват лесно да поставите кошницата върху рафтове или в кабинет и да се снимат с тях. - Сгъваеми кутии-организаторите за съхранение на контрола на бъркотията в гардероба си, изпитвайки всички стоки от първа необходимост, осигурявайки компактен организация. -Лесен за почистване-просто избършете с влажна гъба или кърпа. Моля, имайте предвид, че : -се Допускат отклонения в 1-3 см от ръчно измерване. -Поради разликата между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Опции за продукта

Свързани продукти