.

.

Държач за храна за птици, Шиш за плодове и Зеленчуци за Папагали от неръждаема стомана за Окачване на Храна за малки животни, Инструмент за Хранене на Дребни животн?

Държач за храна за птици, Шиш за плодове и Зеленчуци за Папагали от неръждаема стомана за Окачване на Храна за малки животни, Инструмент

BGN 8.21

Наличност
На склад

Размер : дължина-15 см, диаметър на уплътняване 3 виж опаковката съдържа 1 бр Материалът е направен от неръждаема стомана, не е податлив на корозия и деформации, здрава структура позволява да го използвате дълго време.Функция : Тя е специално проектирана за съдържание на хранителни плодове и зеленчуци за птици и малки животни, и му е много удобно да поставите.Забележка за закупуване : Уважаеми клиенти, при измерване на изделия може да бъде грешка в 1-2 виж Светлина и дисплей също може да повлияе на хроматическую аберрацию.Моля, извинете ме. Тип : сребро Материал е изработен от неръждаема стомана, не е податлив на корозия и деформации, здрава структура позволява да го използвате дълго време. Размер : дължина-15 см, диаметър на уплътняване 3 виж опаковката съдържа 1 бр. Функция : Тя е специално проектирана за съдържание на хранителни плодове и зеленчуци за птици и малки животни, и му е много удобно да поставите.Случаи на употреба : много подходящ за вътрешна и външна употреба, подходящ за малки папагали, чинки, попугайчиков ара и т. Забележка за закупуване : Уважаеми клиенти, при измерване на изделия може да бъде грешка в 1-2 виж Светлина и дисплей също може да повлияе на хроматическую аберрацию.Моля те, прости ми.Пакетът включва 1.

Опции за продукта

Свързани продукти