.

.

Органайзер за съхранение под леглото за спални, Контейнери за съхранение на дрехи с Голям Капацитет, Сгъваеми Легла, Чанти За съхранение с прозрачен прозорец за др?

Органайзер за съхранение под леглото за спални, Контейнери за съхранение на дрехи с Голям Капацитет, Сгъваеми Легла, Чанти За съхранение

BGN 11.97

Наличност
На склад

【Подобрена плат premium】 Контейнери за съхранение под леглото са изработени от висококачествени нетъкан текстил, без мирис, който предпазва дрехите от прах и влага забележка : текстилен материал може лесно да се сгъне и прибере когато не се използва.Още по-важно, този мек текстилен материал, по-безопасен за семейството.Но те не са толкова твърди, като кутии за съхранение. 【Голям капацитет 90 л】 Всяка чанта за съхранение на дрехи размер 39 "(Д) x 20" (Ш) х 7" (В) с капацитет 90 ml В една чанта за съхранение може да се съхранява одеяло кралски размери, 6 одеяла или 4 възглавници.На една легла queen-size" под леглото може да се поставят не по-малко от 6-8 торбички за съхранение на неща. 【Подсилени дръжки】 Когато използвате контейнери за съхранение на багаж, кошари, често ще скочи.По този начин, чанта за съхранение под леглото с дръжки прошита двоен шев от дебел плат, достатъчно силно, за да може да се извади от под леглото и да премахнете. 【Подобри използване на пространството】 Тази чанта за съхранение под леглото е идеална под вашето легло, диван, над шкафа и така нататък.Можете да съхранявате одеяла, юргани, облекло, кърпи, спално бельо, възглавници, стеганое одеяло, пуловери.Един добър помощник за организиране на помещението. 【100% за Обслужване на клиенти】 Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти едно незабравимо преживяване от пазаруването.Ние внимателно избира и проверяваме нашите продукти, за да се гарантира, че тя отговаря на нашите високи стандарти за качество и надеждност.В случай, че имате някакви проблеми с вашата покупка, ние имаме специален екип за обслужване на клиенти, който е винаги готов да ви помогне. 【Подобрена плат premium】 Контейнери за съхранение под леглото са изработени от висококачествени нетъкан текстил, без мирис, който предпазва дрехите от прах и влага. забележка : текстилен материал може лесно да се сгъне и прибере когато не се използва.Още по-важно, този мек текстилен материал, по-безопасен за семейството.Но те не са толкова твърди, като кутии за съхранение.

Опции за продукта

Свързани продукти