.

.

Кабина игра симулация Dardoo с черна седалка е Подходяща за Logitech G25 G27 G29 G920 G923 Fanatec Thrustmaster T80 T150 T300RS T500R, не включва волана, педала и ръчната спирачка.

Кабина игра симулация Dardoo с черна седалка е Подходяща за Logitech G25 G27 G29 G920 G923 Fanatec Thrustmaster T80 T150 T300RS T500R, не

BGN 153.83

Наличност
На склад

【Стабилност】Рамка на кабината на симулатор на състезания представлява изключителна конструкция на каркаса от легирана стоманаУстойчива конструкция от кръгла тръба с диаметър 50 мм и позволява кабината на симулатор на състезания, за да издържат по-голяма тежест.В долната част на рамката са добавени допълнителни стоманени компоненти.Това прави треньор на един от най-специални рамки на пазара. 【Регулируема】Височина и ъгъл на наклон на рамката на симулатор на състезания свободно да се регулират в зависимост от нуждите.Това може да направи вашите ръце и крака по-удобно по време на игра. 【Широка съвместимост】 Универсална рамка на кабината на тренажор е подходящ за повечето управителните колело, въртене на педалите и лоста за превключване на предавките с големи марки като Logitech, Fanatec, Thrustmaster и така нататък. 【Черна седалка】 Цвят черно на седалката, материал -плат; задната част, само на конзолата на играта симулатор се състои от седалка и подседельной скоби.Напълно оборудвана за подобряване на автентичност на играта. 【Специална забележка】 Педали, дроссельная клапата, джойстик в комплект не са включени.Ако имате някакви допълнителни въпроси, ще се нуждаят от инструкции и помагала, моля, свържете се с нас и ние ще бъдем готови да ви помогнат възможно най-скоро!. 【Стабилност】Рамка на кабината на симулатор на състезания представлява изключителна конструкция на каркаса от легирана стомана.Устойчива конструкция от кръгла тръба с диаметър 50 мм и позволява кабината на симулатор на състезания, за да издържат по-голяма тежест.В долната част на рамката са добавени допълнителни стоманени компоненти.Това прави треньор на един от най-специални рамки на пазара. 【Регулируема】Височина и ъгъл на наклон на рамката на симулатор на състезания свободно да се регулират в зависимост от нуждите.Това може да направи вашите ръце и крака по-удобно по време на игра. 【Широка съвместимост】 Универсална рамка на кабината на тренажор е подходящ за повечето управителните колело, въртене на педалите и лоста за превключване на предавките с големи марки като Logitech, Fanatec, Thrustmaster и така нататък.

Опции за продукта

Свързани продукти