.

.

DOITOOL Притежателя на Ролка тоалетна хартия Притежателя на Ролка Тоалетна хартия 2 елемента Стенни Закачалка За ролки Хартиени Салфетки Закачалка За Салфетки В Баня?

DOITOOL Притежателя на Ролка тоалетна хартия Притежателя на Ролка Тоалетна хартия 2 елемента Стенни Закачалка За ролки Хартиени Салфетки

BGN 3.00

Наличност
На склад

Неръждаема стоманаДЪРЖАЧ за ХАРТИЕНИ КЪРПИ за ръце - Осигурява удобно място за окачване на ролки, хартиени кърпи за ръце, полиетиленово фолио, пластмасови опаковки за храна, за еднократна употреба, кухненски салфетки, хавлиени кърпи и много други.Държач за тоалетна хартия, за стенен монтаж-той има различни приложения, подходяща за домашни и хотелски бани като конкретно притежателя за салфетки. държач за тоалетна ХАРТИЯ за баня - върви перфектно с нашите тела и осигурява ефективното място за съхранение.ДЪРЖАЧ за кърпички за баня - Цветът на тази на кухненски поставка за салфетки прост, изглежда елегантно и може да се превърне в украса за вашата кухня.КУХНЕНСКИ ДЪРЖАЧ ЗА ХАРТИЯ - продуктът може да се използва както в банята, така и в кухнята за окачване.Пратката включва 2 на притежателя за тоалетна хартия Характеристики - Цвят на тази кухненска поставка за салфетки прост, изглежда елегантно и може да се превърне в украса за вашата кухня. - Продуктът може да се използва както в банята, така и в кухнята за окачване. - Върви перфектно с нашите тела и осигурява ефективното място за съхранение. - Осигурява удобно място за окачване на ролки, хартиени кърпи за ръце, полиетиленово фолио, пластмасови опаковки за храна, за еднократна употреба, кухненски салфетки, хавлиени кърпи и много други. - Материал : неръждаема стомана - Цвят : черен - Размер : 16,50 X7,00 X4,50 см / 6,48 X2,75 X1,77 инча - Този компактен закачалка за кърпи, със сигурност, е необходимо за всяка малка баня е много практичен.Описание на продукта стойка за ролка хартия е изработена от неръждаема стомана, което го прави здрав, устойчив на дневни надраскване и сохраняющим блясък и след продължителна употреба. Компактен дизайн, идеално ще се впишат в една малка баня и тоалетна в стаята.Идеална за използване в дома, в апартамента и хотела.

Опции за продукта

Свързани продукти