.

.

Набор от Мишуры за коса с Инструменти, Термостойкая Блестяща Шнола за мишуры за коса, 2 Начина за връзване, Лъскави Блестящи Поставка за изграждане на Страхотна кос?

Набор от Мишуры за коса с Инструменти, Термостойкая Блестяща Шнола за мишуры за коса, 2 Начина за връзване, Лъскави Блестящи Поставка за изграждане

BGN 6.49

Наличност
На склад

Лъскава нишка за коса Фея : дължина-36 см, само на 500 направления в тази суперценной опаковка за коса, също са снабдени с плетене на една кука и две скоби, актуализирана версия с два начина за връзване, лесно се увеличава себе сиТоплоустойчива лъскава косата : искрящ златист цвят, полезни аксесоари за коса със собствените си ръце, са подходящи за повечето прически, чудесен помощник за удължаване на косата.Набор от блестящи мишуры за коса : Изработен е от висококачествена мишуры за коса от полиестерни влакна, лъскави и модерни, благодарение на който ще стане главен герой на живота си.Инструменти за лъскава мишуры за коса : Удобен аксесоар за коса, за жени и момичета, който може да се пере, изсушава се, огнеупорни (не по-120 F), както и може да продължи няколко седмици, му е лесно отвалить.Широко използвано косата : Отличен, подходящ за ежедневна създаване на страхотни прически, партита по повод рождения ден, на фестивалната дейност, костюм за Хелоуин, коледна украса, също така може да се използват и за производство banta, украса, шапки, къщи, чанти и така нататък. Вратовръзка на косата : . Завивате мишуру за коса. Завържете халка. Проденьте 2-3 кичури коса през пръстен. Внимателно затегнете отново завържете халка. Сигурно към зажиме (за еднократна употреба) : . Пропускат 2-3 кичури коса през отвора. Сигурно към зажиме. Внимателно затегнете отново и отново закрепете на два пъти. Закрепете на косата и пригладьте косата си с ръка.

Опции за продукта

Свързани продукти