.

.

Многофункционално Средство за почистване на слушалки Pegau, Самостоятелна конструкция Многофункционална Дръжка за почистване на слушалки 4 в 1 за клавиатура и камер?

Многофункционално Средство за почистване на слушалки Pegau, Самостоятелна конструкция Многофункционална Дръжка за почистване

BGN 0.33

Наличност
На склад

Многофункционалност : Червена четка, подходяща за подробности по-голям размер, четки в двата края може да се използва за отделяне за слушалки, клавиатура, камераМатериал ABS : Дръжка за слушалки е направена от висококачествен устойчив материал ABS, който е износостойким и продължителен и може да се използва известно време.Четка отвътре с висока плътност : В преносим почистването на дръжката се използва четка отвътре с висока плътност, която може да очисти външен вид и порите на продукта.Лесно : Метален съвет може да прави малки, директни вълнени банки с леки дълбоки дупки, лекота на работа.Отделен дизайн : Общ отделен дизайн съчетава в себе си функционалност, компактност и практичност, лесно за носене и употреба по всяко време.Параметри : Тип на продукта : Слушалки Материал на дръжката : ABS Тегло : прибл. 25 г / 0,9 грама Размер : прибл. 14,8 x 1,4 cm /5,8 x 0,55 инча Използване на продукта : слушалки, фотоапарати, преносими компютри и т. Как да използвате : 1. Отворете очиститель2. Прекарайте четка в горния край и списък на стоки Опаковка : 1 дръжка, накрайници за уши.

Опции за продукта

Item Type:
 Earbuds Pen
Material:
ABS
Weight:
Approx. 25g / 0.9oz
Size:
Approx. 14.8 x 1.4cm / 5.8 x 0.55in
Product Use:
Headphones, Cameras, Notebooks, Etc.
How to Use:
1. Open the cleaner:
2. Brush through the top and  the items:
Package List:
1 xEarbuds Pen:

Свързани продукти