.

.

Кошница за съхранение на слама Zerodeko Кошница за съхранение на Дрехи Кошница за съхранение на играчки, Плетени Кошници от Ракита Кошници За рафтове Кошница За багаж ?

Кошница за съхранение на слама Zerodeko Кошница за съхранение на Дрехи Кошница за съхранение на играчки, Плетени Кошници от Ракита

BGN 9.20

Наличност
На склад

синтетичен материалКОШНИЦА ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ на баня - те ще донесат в интериора на вашата кухня малко ферма стил.Това е и елегантна кошница с някакъв засушенным цвете за украса на масата.КОШНИЦА ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА МАСАТА - това може да е подарък кошница за приятелите или семейството.Вашите приятели или семейство ще се радвате на този креативен подарък.КОШНИЦА за СЪХРАНЕНИЕ вкъщи - вие също можете да я използвате за подреждане на играчки за децата си, повече не е бъркотията в дома си.КОШНИЦА ЗА БАГАЖ - ????【ПЛЕТЕНИ КУПИЧКИ За СЕРВИРОВОЧНЫХ КОШНИЦИ 】 : Просто избършете с влажна кърпа, след това съхранявайте на сухо място.Широко се използва навсякъде, например в спалнята, кухня, трапезария, хол, ресторант, холна масичка за сервиране, печене, демонстрации, съхранение, организация.КОШНИЦА ЗА малки НЕЩА - Домашна настолна кошница за съхранение на плодове, книги и списания, козметика; сухи цветя, аранжировки от изкуствени цветя, дрехи, играчки,.Пратката включва 1 х тканая кошница за съхранение Характеристики -Размер : 27,00 X17,00 X11,00 см/10,61 X6,68 X4 кошница за съхранение на воден зюмбюл. -Материал : желязо, сушени плетени кошници за малките неща от морски водорасли - Подходящи за различни стилове на оформяне : кънтри, индустриален стил, западен дизайн, модерно оформление, тъкани кутия за съхранение на играчки в стил кънтри. -Цвят : както е показано на плетени кошница за багаж - Тази кошница за съхранение може да бъде не само в банята, но и в хола, стаята за гости, кухнята, офиса и така нататък кошница от морска трева за съхранение. - Независимо от това, къде да поставите тази кошница ракита, тя даде свежест и автентичност на помещението за съхранение на ратан. - Кошница за съхранение на тоалетни принадлежности и аксесоари за баня, така че вие и вашите гости може лесно да се види плетени кошници за съхранение на допълнителни предмети от първа необходимост. - Това може да е подарък кошница за приятелите или семейството.

Опции за продукта

Свързани продукти