.

.

Meeshi Подаръци на бала за Нея 2023, Колиета под формата на Шапки на бала за Жени, Подаръци за бала в Колеж за момичета, Украса на завършване на висше училище за дъщери, Ко?

Meeshi Подаръци на бала за Нея 2023, Колиета под формата на Шапки на бала за Жени, Подаръци за бала в Колеж за момичета, Украса на завършване

BGN 83.99

Наличност
На склад

【Вдъхновяващи думи】 : Колие с надпис "2023", на подаръци, на бала 2023 г, с надпис "2023", носенето на този колиета остави у вас незабравими спомени за завършен колеж.Независимо от това, къде ще отидат и в бъдеще, колиета-шапка с подарък за бала може да ви донесе вдъхновение и мотивация да продължим напред. 【Подаръци на бала 2023】 : Това колие с компас предлага се в елегантна кутия за колие и на бала си карта, най-добрият подарък за бала вдъхновяващ избор за подарък на дъщеря, племенница, внучка на най-добрата ти приятелка или някой, когото обичаш, който завършва средно училище или колеж, магистър, доктор, юридическия факултет, студентку медсестринского дела, медицинско училище, или друг възпитаник, идеален подарък за бала 2023 за нея. 【Материал】 : на прага на колежа подарък за момичета с покритие от жълто злато, основата е от сребро 925 проба.Този абитуриентски подарък не избледнява, гипоаллергенен, не съдържа олово и никел, не накърняват или е устойчив на надраскване, идеален за чувствителна кожа и няма да доведе зелен, червен или зудящего цвят.Това выпускное огърлица, украсена с сверкающим бял CZ (кубическим цирконием) марка 5 A, което го прави наистина атрактивен. 【Регулируем размер на】 : Размер на този ваучър за подарък колие за бала е 17,7 инча с разширение на 2 инча, който може да се регулира в зависимост от вашите нужди.Тази дължина е подходяща за почти всеки.Верига отлично качество, безопасност и стилна, и не сълзотворен за вас.Това би било чудесен подарък за предстоящото пускане в живота си!. 【Следпродажбено обслужване】 : Ние предоставяме и 90 дни за възстановяване или замяна, без никакви изкуствени щети.Ако срещнете някакви проблеми с нашия продукт, не се колебайте да се свържете с нас възможно най-скоро.Ние ще направим всичко възможно, за да ви задоволи!. Материал от сребро S925 проба не е податлива на алергии.Не е лесно да избледняват, лесно се поддава на окисление.Дограма от блестящи едър цирконий, което го прави по-уникална и привлекателна.

Опции за продукта

Свързани продукти