.

.

Zerodeko De Титуляр За Съхранение На Четка За Зъби Органайзер За Четка За Зъби За Употреба За Самобръсначки Титуляр За Електрическа Четка За Зъби Домашен Държач За Четк?

Zerodeko De Титуляр За Съхранение На Четка За Зъби Органайзер За Четка За Зъби За Употреба За Самобръсначки Титуляр За Електрическа

BGN 3.00

Наличност
На склад

Електрически четки за зъби : Спестяване на място при елегантен и компактен външен видПоставка за електрическа четка за зъби : четка за зъби, да ги пази чисти и сухи.Титуляр почистващо средство за паста за зъби : четка За зъби може да се носят на притежателя, за да запазите вашата четка за зъби, чиста и суха.Мини държач за четка за зъби : Уникален окачен дизайн позволява ефективно излейте останалата вода.Държач за паста за зъби : Произведен от материал, този държач за четка за зъби е полезна за здравето и экологичен, надеждни, трайни и сигурен.Електрически четки за зъби : Спестяване на място при елегантен и компактен външен вид.Поставка за електрическа четка за зъби : четка за зъби, да ги пази чисти и сухи.Титуляр почистващо средство за паста за зъби : четка За зъби може да се носят на притежателя, за да запазите вашата четка за зъби, чиста и суха.Мини държач за четка за зъби : Уникален окачен дизайн позволява ефективно излейте останалата вода.Държач за паста за зъби : Произведен от материал, този държач за четка за зъби е полезна за здравето и экологичен, надеждни, трайни и сигурен.Списък на пакетите 1 x Поставка за четка за зъби Характеристики Материал : ABS, поставка за четка за зъби. - Размер : приблизително 3,5x3,5x10 cm държач за домашно четка за зъби. - четка за зъби, дръжте ги в чистота и сухота на притежателя на електрическа четка за зъби. - Четка за зъби може да се носят на притежателя, дръжте четката за зъби, чиста и суха в органайзер за четка за зъби. - Спестяване на пространство благодарение на елегантния и компактния си външен вид на притежателя на четка за зъби. - Уникална подвесная дизайн позволява ефективно излейте останалата вода. - Изработен от материал, този държач за четка за зъби е здрав и щадящи околната среда, надежден, издръжлив и сигурен.Информация за стоки, Мини-държач за четка за зъби с Уникален дизайн позволява ефективно излейте останалата вода, като поддържа вашата четка за зъби, чисти.

Опции за продукта

Свързани продукти