.

.

Калъф SKTGSLAMY Samsung A42 5G, калъф Galaxy A42 5G, със защитно фолио за екрана, [военното клас] 16 метра. Тестван На Спад в Калъф с Магнитна Стойка за Автомобил за закрепване Защитен ?

Калъф SKTGSLAMY Samsung A42 5G, калъф Galaxy A42 5G, със защитно фолио за екрана, [военното клас] 16 метра. Тестван На Спад в Калъф

BGN 2.67

Наличност
На склад

【Е съвместим с】 е разработен Специално за Samsung Galaxy A42 5 GВ комплекта е включена безплатна защитно фолио за екрана ПЕТ HD (пластмасови). 【Конструкция за защита на екрана и камера 】 Издигнати на первази (0,08 инча) ще защитава екрана и камерата на вашия i Phone, когато той ще лежи на масата. 【Вградена поставка с магнитен пръстен】 Завъртане поставка на 360 ° е съвместима с магнитен автомобилен притежател.И това е много удобно, за да се насладят на филма. 【Точен силует】 Всички бутони и интерфейс са с удобен дизайн, който позволява да се избегне честата разглобяване.А идеални зъби в джоба за високоговорители, камери и отвори за зареждане, осигуряват лесен достъп до всички функции и са удобни за зареждане на телефона, без да махате своята практика. 【Че получавате】 На нашите продукти е наличен гаранция 30 дни.Ако имате някакви въпроси или нещо не ви устройва, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща. SKTGSLAMY с радост ще реши ги за вас в продължение на 12 часа.Съвместими модели телефони Galaxy A42 5 G Опаковка, в това число 1 х нов калъф за телефон 1 х защитно фолио за екрана с висока разделителна способност Характеристики на продукта 1. Ультразащитная : [Военен клас] 16 фута от падане, е двуслойни хибриден калъф.В комбинация с материала PC + TPU осигуряват отлична защита.И предотвратяване на сблъсъци, устойчивост на удар, устойчивост на надраскване, нескользкость, защита от удари, с максимална защита за вашия мобилен телефон.Използването на технологията на въздушните възглавници за защита на всички ъгли. Вградена поставка за краката : Вградена поставка удобна за гледане на филми и видео паметта.В същото време тя може да се прикрепя към протоколи кола на притежателя.Да ви е удобно за навигация по маршрут по време на движение. Защита на камерата : Отгледани устните, стратегически разположени зад всеки ъгъл, за да се гарантира защита на фотоапарата и задната част. Идеална за засаждане : дупка точно рязане, лесен достъп до всички пристанища, четири високоговорителя, със зарядно устройство.

Опции за продукта

Свързани продукти