.

.

Чанти за Вино от Коледното Чул SULOLI, 12 бр., Капачки За Бутилки Вино в Клетка от Юта Бъфало, Дантела с 24 Бирками и Материали за Коледна Украса, Сватба, Рожден Ден, Празни?

Чанти за Вино от Коледното Чул SULOLI, 12 бр., Капачки За Бутилки Вино в Клетка от Юта Бъфало, Дантела с 24 Бирками и Материали за Коледна

BGN 2.00

Наличност
На склад

Пакетът включва : 12 БР коледни подаръци опаковки за вино от зебло, 12 бр. тагове и 16,4 подножието на въжето.Достатъчно, за да отговарят на вашите нужди и подмяна, и да искате да споделите с други.Материал : Вино опаковки от зебло са изработени от висококачествена памучна тъкан от полиестер, която е мека на допир.Пакети за коледа вино са по-трайни, те могат да се мият и използват многократно, което позволява да нанасят им дълго време.Правилният размер : Всяка чанта за вино от зебло има размери около 14,2 х 6,3" / 36 см x 16 см, капацитет обикновена бутилка вино 750 мл. Размера на всяка подарък тагове км / ч 3,74 "x 1,96" / 9,5 см x 4.5 см, дължина на 1 ролка коноп въжето е около 16,4 фута.Уникален дизайн : Всяка чанта за вино от зебло, снабден с шнурком, който позволява лесно затваряне и отваряне на чантата, която е удобна за съхранение на бутилки вино или други неща.Идеален за опаковане на подаръци, като бутилки вино.Широко приложение : Подходяща за опаковане на бутилки вино и бутилки от шампанско, не само ги предпазва от прах, но и им придава прекрасен вид.Идеален за съхранение вкъщи, Коледа, сватби, рожден ден, празник или пътуване.Пакетът включва : 12 БР. коледни подаръци опаковки за вино от зебло, 12 бр. тагове и 16,4 подножието на въжето.Достатъчно, за да отговарят на вашите нужди и подмяна, и да искате да споделите с други.Материал : Вино опаковки от зебло са изработени от висококачествена памучна тъкан от полиестер, която е мека на допир.Пакети за коледа вино са по-трайни, те могат да се мият и използват многократно, което позволява да нанасят им дълго време.Правилният размер : Всяка чанта за вино от зебло има размери около 14,2 х 6,3" / 36 см x 16 см, капацитет обикновена бутилка вино 750 мл. Размера на всяка подарък тагове км / ч 3,74 "x 1,96" / 9,5 см x 4.5 см, дължина на 1 ролка коноп въжето е около 16,4 фута.Уникален дизайн : Всяка чанта за вино от зебло, снабден с шнурком, който позволява лесно затваряне и отваряне на чантата, която е удобна за съхранение на бутилки вино или други неща.

Опции за продукта

Свързани продукти