.

.

Кабел AODELAN Линк за Oculus Quest 2, 16-крак Кабел за виртуална слушалки с отделно зарядно порт, Кабел за зареждане на високоскоростен пренос на данни 5 Gbit/s, кабел USB 3.0 Type A-C за ?

Кабел AODELAN Линк за Oculus Quest 2, 16-крак Кабел за виртуална слушалки с отделно зарядно порт, Кабел за зареждане на високоскоростен

BGN 2.67

Наличност
На склад

⚡ [Съвместим с Oculus Quest 2] - Кабел AODELAN линк е съвместим с Oculus Quest 2, като играчите на по-вълнуващо изживяване ⚡ [Неограничен време на възпроизвеждане] Кабел AODELAN линк с отделен порт за зареждане, тя позволява да зареждате устройството по време на игрите.Не се притеснявайте за това, че в средата на деня ви свърши храненето, тя ще ви осигури време за игри по цял ден. ⚡ [Бърз пренос на данни] - Не влияе върху скоростта на прехвърляне на данни дори и при зареждане.0 за пренос на данни и таксуване пристанище за въвеждане на ток работят отделно.Когато заряжаете, каква е скоростта на предаване може да достигне до 5 Gb/с. ⚡ [Подобряване на игровия опит] - Дължина на кабела AODELAN линк до 16 фута ви позволява да се насладите на максимална свобода при потапяне в света на виртуалната реалност. ⚡ [Висококачествени материали] - Този кабел е изработен от устойчив материал, може свободно да се огъват, не ломаясь, и има добра гъвкавост, устойчивост на разтягане и абразия.

Опции за продукта

Свързани продукти