.

.

Дръжката на Волана, Универсален Топчета Волана на Колата Нескользящий Топка на Дръжката на Кормилното колело За Усилвателя на Кормилното колело (Черен)

Дръжката на Волана, Универсален Топчета Волана на Колата Нескользящий Топка на Дръжката на Кормилното колело За Усилвателя

BGN 5.59

Наличност
На склад

[Помага да управляват безопасно] : Регулатор на мощността на волана може да намали радиуса на завоя и помага на начинаещите играчи и на жените-шофьори безопасно и удобно управление на автомобила при завой [Нежно рулит] : Инсталирана на лагер ръкохватка гидроусилителя позволява на водачите леко управление на автомобила В байонет поставена гумена лента за предпазване на волана. [Лесен монтаж] : инсталационния Процес се случва много бързо и не изисква никакви инструменти; Поставяне на пръстен на волана в правилната позиция.Завинтите болт за надеждно заключване на пръстен. [Висококачествен материал] : се Използват висококачествени метални сплави, ABS и гумени материали; Сплав с висока здравина и устойчивост на износване; ABS - това е термопластична полимерна материал с висока якост и добра шок вискозитет. [100% Абсолютно задоволителни гаранция] : Ако имате някакви проблеми или предложения за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща; Ние със сигурност ще ви осигури задоволително решение и никога не допускайте да са претърпели загуби. [Помага да управляват безопасно] : Регулатор на мощността на волана може да намали радиуса на завоя и помага на начинаещите играчи и на жените-шофьори безопасно и удобно управление на автомобила при завой. [Нежно рулит] : Инсталирана на лагер ръкохватка гидроусилителя позволява на водачите леко управление на автомобила В байонет поставена гумена лента за предпазване на волана. [Лесен монтаж] : инсталационния Процес се случва много бързо и не изисква никакви инструменти; Поставяне на пръстен на волана в правилната позиция.Завинтите болт за надеждно заключване на пръстен. [Висококачествен материал] : се Използват висококачествени метални сплави, ABS и гумени материали; Сплав с висока здравина и устойчивост на износване; ABS - това е термопластична полимерна материал с висока якост и добра шок вискозитет. [100% Абсолютно задоволителни гаранция] : Ако имате някакви проблеми или предложения за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща; Ние със сигурност ще ви осигури задоволително решение и никога не допускайте да са претърпели загуби.

Опции за продукта

Свързани продукти