.

.

Лепкав Пръстен Limko 200 бр. Сладки, Лепкави Чаши, Държач за Лепило за Мигли, Чаша за Грим, Аксесоари за Удължаване на Миглите (Бяло и розово Сърце)

Лепкав Пръстен Limko 200 бр. Сладки, Лепкави Чаши, Държач за Лепило за Мигли, Чаша за Грим, Аксесоари за Удължаване на Миглите

BGN 0.33

Наличност
На склад

Траен : е Изработен от пластмаса, лек и удобен, без специфичен мирисРегулируема пластмасов пръстен за мигли : диаметър на пръстена за притежателя на лепило в регулация, подходящ за повечето пръста, удобен за използване; Те плътно, не е нужно да се притеснявате, че клей ще се пролее.Лесна за използване : просто сложете пръстен на удобна ръка, нанесете капка в дупката, а след това продължете процедурата за удължаване на миглите, за нанасяне на татуировка и така нататък. Разнообразно приложение : най-Добре е да се използват за задържане на лепилото, пигменти, мастила, средства за облекчаване или грунд за мигли по време на изграждане на миглите и за нанасяне на татуировка.Лесно се обработва след употреба : еднократно за бърза употреба, не се нуждае от почистване, значително улеснява поставянето на мигли; Отличен продукт за грим, нийл арт, татуировки и т. Здрав : изработен е от пластмаса, лек и удобен, без специфичен мирис.Регулируема пластмасов пръстен за мигли : диаметър на пръстена за притежателя на лепило в регулация, подходящ за повечето пръста, удобен за използване; Те плътно, не е нужно да се притеснявате, че клей ще се пролее.Лесна за използване : просто сложете пръстен на удобна ръка, нанесете капка в дупката, а след това продължете процедурата за удължаване на миглите, за нанасяне на татуировка и така нататък. Разнообразно приложение : най-Добре е да се използват за задържане на лепилото, пигменти, мастила, средства за облекчаване или грунд за мигли по време на изграждане на миглите и за нанасяне на татуировка.Лесно се обработва след употреба : за еднократна употреба за бърза употреба, не се нуждаят от почистване, значително улесняват поставянето на мигли; Отличен продукт за грим, нийл арт, татуировки и т. - Клиенти, които се нуждаят пръстени няколко цвята, могат да използват пръстени с 2 прорези.Цветен материал може да бъде натъпкан в една чаша наведнъж. - Лепкав пръстен може да се използва за нанасяне на пигменти, мастила, придържащ лепила, средства за облекчаване и грунд за мигли По време на изграждане на миглите и поставяне татуажа.

Опции за продукта

Свързани продукти