.

.

Микрона машина за производство на втулок TEP-1, 3 (7/16 ) на печата, 3 (7/16) втулки и миене 500 чифта В пакет. (Месинг)

Микрона машина за производство на втулок TEP-1, 3 (7/16 ) на печата, 3 (7/16) втулки и миене 500 чифта В пакет. (Месинг)

BGN 1.33

Наличност
На склад

Лесно се инсталира втулки едно бързо натисканеМоже да се монтира на масата за по-здрава работна платформа. Нескользящая дръжка осигурява удобна, но трайно задържане.Лесно променяйте печати металообработващи машини. Втулка №3 - дупка с диаметър 7/16 инча при инсталиране, диаметър на фланеца на 31/32 инча, дължина под фланец 3/16 инча.Лесно се инсталира втулки едно бързо натискане.Може да се монтира на масата за по-здрава работна платформа. Нескользящая дръжка осигурява удобна, но трайно задържане.Лесно променяйте печати металообработващи машини. Втулка №3 - дупка с диаметър 7/16 инча при инсталиране, диаметър на фланеца на 31/32 инча, дължина под фланец 3/16 инча.Ръчно натиснете TEP-1 е подходящ за хора, които не се ползват с голямо разнообразие от скрепителни елементи.TEP-1 има много по-ниска цена и е идеален за полу професионални употреба.Това е задължително условие за всеки малък магазин. Машината е изработена от ултра силна чугун и служеше в продължение на години.ТЭП-1 тегло около £ 14.Предимства на TEP-1 : Достъпност На Малки и практични, за които не се изисква поддръжка на Сменяеми самопробиваемые печати До # 3, монтирани на стойка /, отделно стоящи, Подходящи за различни материали, се отличават с висока здравина, предлагат резервни части и сервизно обслужване Списък включва : Машина TEP-1 брой 3 (7/16 "), самопробивные печати № 3 (7/16 "), самопробивные ръкав и шайби 500 бр.

Опции за продукта

Свързани продукти