.

.

UPKOCH Опаковка сапун за пране, Захранващи сапун, Монтиране на стена, 2 бр. Пластмасов Палет за фиксиране, Монтиране на стена и Опаковка, Тава за капки, Скоба за спорта п?

UPKOCH Опаковка сапун за пране, Захранващи сапун, Монтиране на стена, 2 бр. Пластмасов Палет за фиксиране, Монтиране на стена и Опаковка,

BGN 1.67

Наличност
На склад

Леки и екологично чисти материали - Използване на материал ABS е екологично чист и деликатенУдобно и хигиенично - просто задръжте ръката си към сензора, за да стартирате опаковка от сапун.Ако ще се пролее течност, тя ще изпадне в тавата, го избършете с чиста кърпа.Лесен за инсталиране - инсталация или изграждане го под ваше опаковка не взема абсолютно никакво време.Липсата на проблеми с капанием - При използване на опаковка на сапун или индукционно стерилизатора течност капе на пода, на масата или върху килима.Ако е така, ще ви е необходим нашият тава за събиране на капки, за да те стекали на пода.Широко се използва - Подходящ за всички налични на пазара дозаторов сапун и автоматични индукционных стерилизаторов, както ръчно, така и автоматично. Идеален за обществени места, като офиси, хотели, болници, здравни заведения, училища и т. Описание Това е тавичката за събиране на капки.Да Не се допуска попадане на сапун и други течности, които могат да направят пол хлъзгави.Инсталиране на абсолютно не отнема време. подходящ за всички ръчни или автоматични дозаторов сапун и автоматични индукционных дезинфекторов, представени на пазара.Характеристики - Цвят : Бял.- Материал : ABS .- Размер : около 13 X9 X18,5 см / 5,11 X3,54 X7, 27 инча.Опаковката включва 2 x корита.

Опции за продукта

Свързани продукти