.

.

WFYW Класическо Салонное Стол за Фризьор-Стилист, Коса Стол Усилвател на Красотата Шампоан За оформяне на Косата Откидывающееся Хидравлично Стол Обзавеждане Коса с?

WFYW Класическо Салонное Стол за Фризьор-Стилист, Коса Стол Усилвател на Красотата Шампоан За оформяне на Косата Откидывающееся Хидравлично

BGN 18.48

Наличност
На склад

▲ Поддържа дишане, материята е сведена до минимум, гъба за подреждане, не е вдлъбната, след дълго и места за сядане ▲ Вдигане и спускане на пневматическую мряна, може да се регулира на съответната височина. ▲ Устойчив, истински материал, е процес на нанасяне на покритие, удобна педала. ❤ ВИСОКА РЕГУЛИРАНЕ - Това е коса стол се върти на 360 градуса, като предоставя пълен достъп при бръснене, подравнивании, прическа, стайлинг, боядисване или сушене; мощна хидравлична помпа лесно се активира, вградена струпясване. ❤ Следпродажбено обслужване - Ако не сте доволни от нашия продукт, просто се свържете с нас по имейл, и ние ще решим всичките ви въпроси, така че да са доволни на 100% .Просто опитайте!!!Ние вярваме, че нашата Коса стол вас няма да ви разочарова. ▲ Поддържа дишане, материята е сведена до минимум, гъба за подреждане, не е вдлъбната, след дълго и места за сядане. ▲ Вдигане и спускане на пневматическую мряна, може да се регулира на съответната височина. ▲ Устойчив, истински материал, е процес на нанасяне на покритие, удобна педала. ❤ ВИСОКА РЕГУЛИРАНЕ - Това е коса стол се върти на 360 градуса, като предоставя пълен достъп при бръснене, подравнивании, прическа, стайлинг, боядисване или сушене; мощна хидравлична помпа лесно се активира, вградена струпясване. ❤ Следпродажбено обслужване - Ако не сте доволни от нашия продукт, просто се свържете с нас по имейл, и ние ще решим всичките ви въпроси, така че да са доволни на 100% .Просто опитайте!!!Ние вярваме, че нашата Коса стол вас няма да ви разочарова. ★ ★ ★ Това е ПРОФЕСИОНАЛНО КОСА СТОЛ привлича вниманието ви, особено благодарение на наистина уникалния дизайн. ★ ★ ★ √ Стилен ретро-дизайн и професионално качество на този ъглов фризьорски стол го правят желано допълнение към вашия фризьор, салону за красота или спа-салону за красота; тя дори може да служи като полезен и удобен кожен фотьойл с акцент или тоалетка за жилища с декор средата на века.Спецификацияназвание : Grooming стол Материал : изкуствена кожа Размер : 82x58x48 см Много удобно лесно стол, износостойкое от изкуствена кожа, маслостойкое, водонепроницаемое и противообрастающее; Дебела и извита облегалката може да се използва под формата на устойчив и изящна дъга, поддържащи ръбове; Дишаща повърхност за сядане-мека и изпълнена с, не се уморява след дълго места за сядане, по-дебела рамка е по-устойчива.

Опции за продукта

Свързани продукти