.

.

Квадратен Подложка за мишка, Нескользящие Гумени Подложки за мишки за компютър и лаптоп, Подложка за мишка 260x210 мм за работа и игри (Сладък Розов Квадрат)

Квадратен Подложка за мишка, Нескользящие Гумени Подложки за мишки за компютър и лаптоп, Подложка за мишка 260x210 мм за работа и игри (Сладък

BGN 4.19

Наличност
На склад

✅ Размер : 10,2 x 8,3 x 0,12 инча (260 mm 210 mm x 3 mm), отличен за работа на работния плот и лесно се пренася за бизнес пътуванияМалък по размер, но е идеален за работа и игра. ✅ ИЗДРЪЖЛИВ дизайн : Този подложка за мишка има DGT-печат с красив дизайн.Ред по ръбовете на кръга предпазва от износване на горния слой и осигурява дълготрайна използването на подложка за мишка. ✅ ОТЛИЧЕН материал : Този подложка за мишка изработена от най-новата технологична тъкан от микрофибър, точно проследяване прави повърхността по-мека и гладка.Основата е направена от естествен каучук, тя е устойчива на плъзгане с леко зърнеста картина, а също така предпазва повърхността на работния плот на компютъра ви от надраскване. ✅ МОЮЩИЙСЯ ДИЗАЙН : Подложка за мишка с водоустойчив, може да се измие с вода за по-продължителна употреба.Подложка за мишка Nakapa - Отлични партньори за вашата работа и игри!Защо да изберете нас : 1. Отлично качество, малка по размер и тегло, удобен за носене отвън. Нескользящая гумена основа, удобна за работа и предотвращающая драскотини върху работния плот. Ред по краищата, предпазва от износване на горния слой и осигурява дълготрайна използването на подложка за мишка. Водоустойчив и може да се почиства с вода за по-продължителна употреба. Възхитително ярки цветове ще ви представим спокойно работно време.Перфектния подарък-сувенир за приятели и колеги.Основна информация : Дебелина : 3 мм Размер : Квадратна форма 260x210 mm. Тегло : 110 грама Марка : NAKAPA Опаковка : 1 * подложка за мишка, в найлонова торбичка Бележки към закупуване : Доставка в рамките на 1-2 дни, след като получим вашата покупка, доставка до вас ще отнеме 2-3 дни Действителния цвят на чантата може да се различават малко от изобразен на снимката, защото на друг на екрана на дисплея или отразяване на светлината при заснемане на Грешка при измерване на 1-2 см е разумен обхват се дължи на различни методи на измерване.Натиснете бутона "ДОБАВИ В количката" сега, присъединете се към едно Ново Парти за ефективна работа и игри.

Опции за продукта

Свързани продукти