.

.

BESTOYARD 9 бр. Дървени Коледно Дърво Приспособления за деца, Дървен Декор, Детски Инструменти, Незаконченная Дървена Коледната Елха Начало Декор, Акценти, Дървени Колч?

BESTOYARD 9 бр. Дървени Коледно Дърво Приспособления за деца, Дървен Декор, Детски Инструменти, Незаконченная Дървена Коледната

BGN 5.69

Наличност
На склад

Аксесоари за diy от дърво : Многофункционална, тя е не само забавни детски играчки, декоративни изделия, аксесоари за дома, но и за коледни подаръциКоледно дърво : Може да бъде направена самостоятелно, но също и като по-малки подаръци на роднини и приятели, те им се хареса.Аксесоари за бродерия : С тези продукти на децата ще бъдат добре обучени и ще постигнат големи успехи.Профили собствените си ръце : празен външен вид позволява на децата да използват въображението си на воля, да рисува любимите си модели и да създават по-уникални занаяти. 3d клечки за дърво : изящна изработка, превъзходна текстура, мекота и удобство на допир, а също и трайно качество.Пратката включва 9 × непълни дървени декорации за коледната елха Особености -Материал : дърво подарък -Цвят : светло жълт коледни играчки за деца -Размер : 7,00 X4,20 X4,20 см/2,75 X1,65 X1 Форми за недовършени коледни елхи. - добър материал и разумна, можете да получите перфектна дървена касичка за дома. - Можете да направите любимите си коледни елхи, за да използват своите практически детски инструменти за занаяти. - Можете да направите сами, но и като по-малки подаръци на роднини и приятели, те ще се зарадват на тези дървени кукли на колышках. - Може да бъде като бижута, също така може да бъде за домашен интериор, многофункционални форми за коледни елхи. - Това е добър избор, за да ги използвате самостоятелно или да дарят, вашите приятели ще бъдат много доволни от детски играчки за малки момиченца.Описание на продукта Украса за коледни елхи Търсите креативни, интересни форми на вашите ръце, за деца?Нашите продукти ще стане ваш добър избор.Креативен дизайн на недовършени дървени коледни елхи може да донесе повече удоволствие на децата си. играчка за момиченце, тя Е универсален детски играчки със собствените си ръце, които даде на децата си приятни впечатления. малки дървени коледни елхи, изработени с изискана изработка и дървени материали, притежават отлична издръжливост и практичност.

Опции за продукта

Свързани продукти